Lettlest kammerspill som gav meg assosiasjoner til bibelen og Kong Salomons dom over de to kvinnene som påsto å være mor til det samme barnet.

Handlingen er lagt til Lagos,Nigeria midt i pandemien vi nå er inne i og den 28 år gamle Bambi har nettopp blitt kastet ut hjemmefra pga utroskap.
Han får losji hos tante Bidemi og hennes nyfødte baby, mannen hennes er død av viruset. I huset befinner også den unge Esohe, onkelens elskerinne seg....

Dette er en novelle i Quick read serien, et britisk program som skal få voksne som ikke leser så mye eller voksne med lesevansker til å begynne å lese. Et godt tiltak syntes jeg.

Boken er til tider noe mørk og den har litt av den samme humoren som også var å finne i den forrige boken til forfatteren, My sister-the serial killer.

Dette er ikke stor litteratur eller en bok som kommer til å sitte i særlig lenge, men likevel en leseverdig bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria Jonassen