BOKOMTALE: Hvil i fred av Sofie Sarenbrant. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Handlingen utspiller seg på et velrennomert spahotell. En kjent skuespillerinne funnet bevisstløs i bassengområdet. Det ser tilsynelatende ut til å være en ulykke, eller kan det være et selvmordsforsøk? Senere samme dag blir et eldre par funnet døde i senga. Da det dukker opp enda flere døde personer, tror ikke politiet lenger på tilfeldigheter, og Emma Sköld må finne ut om det er en rød tråd i de mange dødsfallene.

Dette er en kjempegod bok. Jeg slukte historien i løpet av en dag ute i sola. Dersom du enda ikke har lest denne serien, har du nå en flott mulighet til å lese alle bøkene fortløpende etter rekkefølge.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil