Da er det endelig litt mer sommer vær og sol i Norge og bedre dager foran oss forhåpentligvis. Jeg skal denne helgen prøve å bli ferdig med den kritikk roste romanen Shuggie Bain av Douglas Stuart som er sosial kritisk roman vil jeg si. Veldig sterk lesning om en gutt med en mor som har sterke alkohol problemer med omsorgssvikt på mange plan. Forfatteren er dyktig å beskrive både morens følelser, tanker og hvordan barnet opplever dette. Jeg liker den så langt godt, og har litt mindre enn 100 sider igjen.

Hva leser dere denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Å, glemte å hente den boka på biblioteket og må reservere den på nytt. Det er en fryd å lese "Forelskelsene" av Javier Marias, men den krever fokus, så den ble erstattet av en krimbok jeg fant i noens lest og ut-hylle, noe jeg ikke har, men fint for meg at andre har. Husker hverken tittel eller forfatter akkurat nå. Så nå kommer det en uke for å lese denne spanske romanen, som har fått veldig positive omtaler, også her. En god bok, regnvær og lavere temperaturer, men også en plen å klippe og andre gjøremål. Ønsker dere en fin uke for å lese, og gode bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er nesten for varmt jo Readninggirl20! Jeg må ty inn i skyggen...men det er jo helskjønt da.
Jeg leser en tegneserie/kollage- roman av Nora Krug som heter " Heimat, et tysk familiealbum" hvor hun utforsker sannheten om sin egen families krigshistorie i Nazi-Tyskland. Veldig fin og interessant. Men siden det var min tur på venteliste på bibben måtte jeg hente og starte på
"Klara og solen" av Kazuo Ishiguro og er der også revet med...og nå fikk jeg enda en melding om at bok var til avhenting, haha!
Ha en alle tiders kveld utover og søndagen i morgen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen synes nok det er for varmt og det kan jo skjønner. Jeg liker det litt varmere må jeg si. Men ja her er skygge i dag overskyet. Koselig med variasjon en lesning ser jeg.

Ha en god kveld og god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, er det ikke deilig nå? Endelig sommer :-)

Har også lest Shuggie Bain, og enig med deg – veldig god bok!

Jeg tror også jeg blir ferdig med en bok i helgen, Broken Glass Park av Alina Bronsky. Fantastisk og rørende bok av en forfatter som skriver godt, synes jeg. Leste hennes Baba Dunja og kærligheden for tre år siden og skrev litt om den – og henne – her på Bokelskere. Hun har kommet med ny roman i år, My Grandmother’s Braid, som jeg nok også kommer til å lese etter hvert.

På Kindle har jeg også Once and Forever av den japanske forfatteren Kenji Miyazawa. Han skrev for det meste for barn, men dette er fabler for voksne. Husker ikke hvordan jeg kom over den, og har ikke kommet så veldig langt, men elsker det jeg har lest hittil!

På øret blir det nok også en novelle, i antologien The Sunday Times Short Story Award.

Ønsker alle en riktig god, sommerlig lesehelg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja herlig med sommer og være enig i god kvalitetsbok. :). Gøy med utenlandske forfatter, ser du flink til å veldig varierende forfatter :).

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har igjen 150 s i City of Bones av Cassandra Clare, som jeg også leste på forrige hælj. Regner med jeg blir ferdig med den i dag eller i morgen. Som e-bok leser jeg De siste kjærtegn av Kjersti Annfinsen. Få sider, korte kapitler, men med mye innhold. Bra bok! Regner med å starte på en bok til i hælja. Har mye å velge på både i egne hyller og hos bookbites. God hælj!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Koselig med forskjellige bøker nok engang, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka har jeg lest meg halvveis gjennom boka Politisk Lederskap av Agnar Kaarbø. Han har intervjuet en rekke statsråder fra ulike partier gjennom flere tiår. Interessant å lese om sakene de fikk igjennom - eller ikke, samarbeidet med departementene, deres oppfatning av en rolle som statsråd, mv .Flere gode tips som også noen ganger kan brukes i lokalpolitikk og fylkespolitikk. Høres sikkert kjedelig ut, men det funker for meg.

Kjøpte forøvrig den nye boka til Jon Kalman Stefansson som heter Ditt Fravær Av Mørke. Han er en av mine store favoritter.

I morra lørdag blir det politisk debatt i Jondal. Gleder meg :-) Må alle lesehester ha en flott helg og ei strålende uke.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Politikk er alltid spennende synes jeg, hørtes lærerikt ut. Gøy med favoritter .Håper du får en fin helg og god debatt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ritaolineMarit HåverstadRune U. FurbergKristoffer MindeBerit B LieGodemineHeidi BArne SjønnesenellinoronilleHegeLibra85Berit RSynnøve H HoelHarald KTone HHilde Merete GjessingMarianneJulie StensethAnette Christin MjøsChrissieConnieHilde VrangsagenTonesen81Aud- HelenMartineMaren Hjelle CurriePia Lise SelnessveinCtinaHanne MidtsundVannflaskeJohn LarsenLars Johann MiljeEli HagelundRonnyDolly DuckRuneVivian M.AvaMonica Carlsen