Da er kanskje langhelg for noen. Jeg skal på jobb på fredag, men greit med en fri dag i mellom uansett. Jeg leser for øyeblikket Det var en gang en elv av Diane Setterfield jeg har nesten kommet halvvis prøvende meg for noen år siden på den trettende fortellingen, men den fanget meg liksom ikke helt. Kanskje jeg skal prøve meg igjen? Jeg liker denne egentlig veldig godt, veldig fantasifullt og unikt.

Jeg leser også en mine favoritt bøkene Great Expectations av Charles Dicknes.

Hva leser dere denne helgen?

Håper alle har en god helg og også en god 17 mai :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Hei :)
Jeg leser enda The Paris library, en litt vel søt bok som er greit å lese på engelsk men ingen höjdare som jeg jo ante da jeg lastet den ned på libby, haha.
Hentet László Krasznahorkai: " Satantango" på bibben i går og har lest ett kapittel, dette lover godt!!!
Jeg har brukt dagen til å montere en jakke jeg strikker og det tar mye tid.
Ha en hyggelig 17.mai utover det ganske land...alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjekt å ha bok en holder på med over lengre tid. Kjekt med noe som lover godt. Ha en god 17 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det lesetørke for øyeblikket. Våren nytes ute. Stikker bare innom for å ønske alle en fin 17. mai :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja lesetørker hender jo, regner med leselysten din kommer tilbake :). Ha en god 17 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her hos oss er det strålande vårver- mange sit ute i solveggen og kosar seg med boka si, eller noko anna....
Eg har tatt fram Drapet på kommandanten av Murakami. Kjøpte boka/bøkene på Mammut, og har greidd å spare dei til no. Murakami er ein forfattar som skriv så spesielt og nesten irrasjonelt- ein stil som eg likar veldig godt.
Tvilar på at det blir så mykje meir denne helga- må bruke litt tid på friluftsliv også.

Ha ei god helg der du er- og ein fin nasjonaldag!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Veldig bra bøker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig med godt vær :). Godt med å få tid til å lese bøker fra mammutsalget, de jeg har kjøpt har jeg ikke begynt på engang.

Håper du får en god helg og en fin 17 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært en fin dag å jobbe, med regn, litt kaldt og vindstille. Jeg har fått purring fra biblioteket på alle bøkene jeg har lånt, så jeg skal lese ferdig "Birøkteren fra Aleppo", det er ingen dårlig bok, men litt mer poesi i språket og den ville vært en favoritt. Så da må jeg nok lete i mitt eget bibliotek, og kanskje finne "Salamanderkrigen" eller "Krig og fred". Forresten ble jeg ferdig med "Klara and the Sun" av Kazio Ishiguro i går. Godt lest og god bok, han problematiserer våre stadige, men utilstrekkelige intensjoner om å være gode mennesker, og AI-roboten Klara mestrer den krevende praksisen bedre enn menneskene rundt henne. Så, takk for den. God lesehelg til den som leser dette.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Skal også på jobb i morgen fredag, heldigvis er det min tur til å ha fri lørdag :-) En lang fjelltur i Kvinnherad i dag, det i supert vær. Ikke for varmt, ikke for kaldt. I går starta jeg på en krim, trengte ei fordringsløs bok for å komme gang med lesingen igjen. Det er min fjerde bok av William Shaw, Gravens Hemmeligheter. Jeg liker hvordan Shaw håndterer både plott, språk og persongalleri. Samtidig har jeg skrevet et nytt dikt, Furu, som jeg kan publisere neste gang.

Ha en flott helg og 17. mai. Gratulerer med dagen :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Herlig med fri på lørdag. Herlig med krim. Håper du har en god helg og god 17 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja bøkene blir jo fort gjort å glemme innlevere når har lånt bøker. Jeg likte selv veldig godt birøkteren fra Aleppo selv, men ja litteratur smak kan en diskutere og krangle om også.

Håper du får en god lesehelg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal også jobbe. Har ikke lest noe av Diane Setterfield, men Great Expectations er jo fantastisk!

Holder på med flere bøker på Kindlen, men i helgen skal jeg lese videre i Så den store fuglen ikke tar deg av Hiromi Kawakami, som er månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen og When We Cease to Understand the World av den chilenske forfatteren Benjamin Labatut, som er på kortlisten til årets internasjonale Booker-pris. Det er en utrolig snodig, men overraskende fengslende bok i grenselandet mellom fakta og fiksjon, og den handler i grove trekk om epokegjørende øyeblikk i vitenskapens historie.

På øret skal jeg høre Dorian av en den fascinerende britiske forfatteren Will Self. Han har skrevet en drøss med bøker, og noen av de jeg har lest er utrolig bra. Så spent på denne.

God helg og god 17. mai!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja enig i at den er fantastisk. Spennende bøker du leser. Håper du får en god helg og 17 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergElisabeth Svee