Bjørn Johnsen er ute med ei ny bok, "Enok".
Bjørn er dyktig å skrive og har en forbausende god evne til å vekke ungdomsminner. Bjørn er god på å beskrive det dramatiske hverdagslige og skape spenning og forventning. Hovedkarakteren(e) i boka er velskrevet og Bjørn beskriver klingende godt hvordan det er å være annerledes og ha dårlig tro på seg selv der det går over i drømmen og savnet. Her er scener i boka man kan smålig rødme av og innrømme for seg selv at man kjenner seg igjen. Kanskje jeg burde spørre Bjørn om han ved visse anledninger så meg over skuldra da jeg vokste opp. Samtidig er han rasende god på å skrive om det vi er redd for å innrømme, våre feiltrinn og den nagende følelsen som gjemmer seg i oss.
Selve spenningsdelen i boka er også interessant,
Boka bør leses av alle som ønsker å oppleve nostalgien i sin egen oppvekst. Selv om man kanskje ikke kjenner seg igjen geografisk, er det noe universelt ved denne oppvekstromanen med spenningsinnslag. Men nå skal jeg ikke røpe mer. Kjøp og les boka. Det er det vel verdt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kay NilsenTurid Kalvatn SchøyenRufsetufsaRandiATorill Elisabeth RevheimMereteElin HuglenGro Anita MyrvangMartineLisbeth Kingsrud KvistenMalinHarald KJoannTone HsiljehusmorbrekHanne Kvernmo RyeKathrine HaaheimLene Regine KjølaasBjarte FoshaugSolgunnCamilla RødjeWenche VargasNinanefertitiHanne MidtsundIngeborg GBertymoiraKjell PMarit HøvdesvarteperEgil StangelandWencheAmanda AaserødJohnny OlsenFlettietteLasse SteinnesBentesusanna