Sven Gunnar Simonsens internasjonale finansthriller «Risiko» er en velskrevet og actionfylt røverhistorie med en supertøff kvinnelig helt i Liv Eriksson; psykolog, klatrer og et skikkelig råskinn som tar oss med inn i halsbrekkende, neglebitende situasjoner.
«Risiko» er av typen bok du forsvinner inn i og blir der til den er ferdig lest, så for de av dere som ikke har lest den; bare gjør det. Dere kommer garantert ikke til å angre. Jeg ble helt fanget og leste den tilnærmet sammenhengende. En glimrende debut og med en intens og bratt spenningskurve. Det ryktes at det kommer en oppfølger i januar 2022, så det er bare å glede seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliePiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer Gabrielsen