Denne helgen skal jeg fortsette å lese bok nummer to av Jonas Gardell tørk aldri tårer uten hansker sykdommen. Jeg likte veldig godt første bok og så langt jeg har kommet blir nok veldig engasjert i bok to også. Har noen av dere lest triologien eller noe av dem? Hva synes du om de i så tilfelle?

Hva leser du denne helgen :)?

Her ser ut som blir strålende sol, ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne uka har våren og finværet kommet for fullt, så da blir det lite lesing :) Jeg rydder i hagen, raker litt, går tur til sjøen, og leser litt i sola. Det er fortsatt 100 års ensomhet jeg leser. Håper alle har en nydelig helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Koselig med hagearbeid. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er strålende sol her også, og jeg benyttet anledningen til å prikle småplanter i drivhuset, og beskjære frukttrærne, sikkert for hardt. Hvis du har bøker og hage, er det klart at enkelte dager er gaver, som denne. Jeg skal lese litt nå, før sola forsvinner. Da blir det mest sannsynlig Peter May og "Kritikeren" som handler om en vinblogger og anmelder som blir drept og funnet på en vingård i Frankrike. Fordi den er lettere enn "Hviskingens bok" av Varujan Vosganian, som har ligget urørt lenge selv om jeg liker den kjempegodt, tror det handler om at det er krevende å ta innover seg hvordan mennesker lider i generasjoner. Den er annerledes enn andre bøker med samme tema, som jeg har lest mange av. Har en bok om mikrovaner også, vi er flere i familien som synes det er kult å bli mer effektiv, i alle fall i teorien. Det beste jeg har lest om det, er at hvis du leser noe lurt om å trene, rydde, spise bedre eller jobbe smartere, så har det i seg selv en belønningseffekt fordi du har vært flink og satt deg inn i en strategi, eller lagt en plan. Denne dopaminutskillelsen gjør at du kan utsette alle forbedringene med god samvittighet, fordi du allerede er fornøyd med innsatsen. God helg til alle som elsker bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fint med sol og lesning. Ja den teorien du skriver om kan nok stemme. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sitter i solveggen og leser ei bok jeg starta på onsdag. Det er I Skogens Dype, Stille Ro av Mikkel Soya Bølstad. Han tar for seg norges utskog, altså skog som ikke er (be-)rørt av menneskeredskaper. Men det er det jo ikke så mye av, så han skriver også om naturskog og områder der det har stått skog tidligere. Ikke et nytt tema for meg, men en ny forfatter - en ny ytring.

Ellers har jeg skrevet et dikt om nettopp dette. Kanskje jeg publiserer det seinere her...
Ha ei strålende helg i sol eller regn og vind. Været kan vi gjøre lite med, lesing bestemmer vi ofte sjøl :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med ny forfatter og ny ytring da. Koselig med dikt gjerne gjør det :). Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint å lese noe som engasjerer veldig da! Jeg har veldig lite kjennskap til ham annet enn det som har stått omtalt i aviser men er nok interessant.
Jeg leser torsdagsmordklubben av Richard Osman, en feelgood-krim...er artig det :)
Ellers har jeg lånt en dystopi på bookbites: "Jegere og sankere" av Per Schreiner som jeg skal begynne på i kveld, må jo være inne når jeg leser på ipad'en ellers ser jeg jo ikke mye!
Jo, en bok til "Mat for hjernen" som er en faktabok og kokebok som kom ut nå i år.
God helg til alle og nyt vårsola! Friske vel?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med feelgood krim, den vil jeg tror sette på listen min. Gøy med kokeøker.

Ja håper alt er friske :).

God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Egil StangelandBjørn BakkenBeathe SolbergToveBenteLars Johann MiljeElin SkjerengTonje-Elisabeth StørkersenGodemineFrode Øglænd  MalminKay NilsenTurid Kalvatn SchøyenRufsetufsaRandiATorill Elisabeth RevheimMereteElin HuglenGro Anita MyrvangMartineLisbeth Kingsrud KvistenMalinHarald KJoannTone HsiljehusmorbrekHanne Kvernmo RyeKathrine HaaheimLene Regine KjølaasBjarte FoshaugSolgunnCamilla RødjeWenche VargasNinanefertitiHanne MidtsundIngeborg GBertymoiraKjell P