Takk for at vi fikk bli med på reisen(e), Erika!
Vi er mange som har bladd i atlaset og drømt om å få besøke noen av stedene og landene med rare og eksotiske navn.
Erika Fatland har fulgt drømmen mange ganger! Hun er heldigvis så raus at hun tar oss andre med og lar oss ta del i møter med helt vanlige mennesker som hun oppsøker/støter på. Ofte har disse menneskene også en spesiell historie å fortelle. I tillegg klarer hun på en elegant måte å plassere disse enkelthistoriene inn i den større Historiefortellingen om folk, land og regioner. Imponerende!
På denne reisen får vi minst 14 ulike perspektiv på vår store nabo i øst, Russland. 14 land som alle har grense til denne mektige bjørnen og som har erfaringer med å takle bjørnen både når den sover og ikke minst når den er rasende.
Som forfatteren selv skriver fører reisen til flere spørsmål enn svar. For meg førte det til et behov om å prøve å forstå vår nabo bedre. Takk for tidvis rystende lesning, svært god underholdning og ikke minst lærerik reise!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bok står i bokhylla, ulest, men etter å ha lest det du skriver rykket den frem i køen av bøker som skal leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KMarit HøvdesvarteperEgil StangelandWencheAmanda AaserødJohnny OlsenFlettietteLasse SteinnesBentesusannaingar hVannflaskeEllen E. MartolMorten JensenIdaJulie StensethWencheErlend Risvik PaulsenEivind  VaksvikchristofaJan Erik OlsenErlend Rødal VikhagenLars MæhlumMarianne  SkageAnne MereteReadninggirl20Lisbeth Kingsrud KvistenRufsetufsaBjørn BakkenToveGunillaAlice NordliJoannDaffy EnglundRandiAsiljehusmorHenrik  Holtvedt AndersenTove Obrestad WøienYlva