Godt spørsmål. Jeg synes det har vært vanskelig, men hadde vært vanskeligere uten bøker og en hund som kunne få meg ut.
Jeg har fått stor glede av turbøker, og villmarksbøker. Storkoser meg i solkroken.
Så har jeg lært at vi mennesker er bare pittelite i alt det store, og vi selv må ta ansvar for eget liv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg elsker å være ute, og bare være et uvesentlig lite dyr i skogen. Det setter ting i perspektiv ja. Når det kommer til villmarksbøker, har jeg ikke lest så mange, da jeg heller liker å være ute enn å lese om det. Av det jeg har lest, likte jeg "Stillhet i Støyens Tid" av Erling Kagge.

Bøker har alltid vært min introverte "go-to" for trøst, glede, opplevelser, inspirasjon og å forstå folk som er annerledes enn meg, men natur er aldri feil.

Bøker og natur er vel medisin både før, under og etter pandemien for min del. Føler meg privilegert i som har tilgang på dette og bor i Norge atm. Kunne vært mye verre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus