Dette er morsomt! Mahmood, 15, bruker sommerferien på å vise onkelen fra Pakistan rundt i Oslo. Det gir grunnlag for kulturkollisjoner, misforståelser, gode samtaler og mye humor. Samtidig er det spenninger hjemme hvor far er sliten av å kjøre drosje og lillebror Ali sliter med å finne ut hvem han er. Det er en varm hverdagsskildring fra et miljø på sida av det erkenorske.

Jeg har lest bøker i samme type språkdrakt før og kommet greit inn i det, men denne gangen ble det lydbok. Og det var en opplevelse! Jeg brøt ut i hikstelatter flere ganger og begynte å kalle alle rundt meg "brur". Herlig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Berit GrønbechmoiraAnne LiseDolly DuckTine SundalLibraritas vHilde H  HelsethLogikaHedvigMartineJohnny OlsenNinaEster STorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundIdaRandiKaren RamsvikKitsuneingar hLailaritaolineElin SkjerengCtinaMaren Hjelle AuneFru GranMarianne AugustaKrishRufsetufsaEvaErlend Risvik PaulsenGrete AastorpLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenBjørn SturødElinBeAjiniakraJulie StensethAnn ChristinØystein L