Denne fredag skal jeg fortsette med Min kinesiske farmor av Lars Saabye Christensen som fikk ordentlig sans for etter byens spor. Har lest en del av hans bøker og liker de veldig godt, de har veldig høy kvalitet.

Hva leser dere denne helgen? Har noen av dere påskeferie allerede? Jeg jobber frem til neste onsdag.

Håper alle har en fin helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Har som vanlig flere bøker på gang. Hører på Solsøsteren av Riley på dagtid da jeg holder på med husarbeid/matlaging. Ellers leser jeg Emma av Jane Austen. Vet ikke helt om jeg syns det er så spennende med denne, det er jo mest samtaler mellom folk om vær og vind og hvem som liker hvem. Får se hva jeg syns til slutt. Jeg har også begynt på Sommerboken av Tove Jansson. En nydelig bok som jeg anbefaler! Har lest den en gang tidligere. Har plukket den frem igjen nå fordi en av rutene i påskebingoen til @snaplioteket er å lese en bok hvor handlingen skjer på sommeren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Koselig å ha noe og høre på mens man gjør andre ting. Ja Emma har jeg også lest og endte opp med og ikke like den så godt egentlig. Jeg synes det var gjerne for mye dialog husker jeg og synes det var skuffende og håpet litt mer av den tolkningen flere slik som noen av filmene som er laget av Jane Austen eller tvserier med tøffe kvinner, men det følget jeg ikke boka ga. Håper du har en god helg. Ja sommerboken er nydelig :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal begynne på " Professor Andersens natt" av Dag Solstad. Jeg fikk den anbefalt på bok og kaffe på biblioteket da temaet var spenning som ikke er krim og Solstad er jo underfundig så gleder meg til å dykke ned i den. Fikk også vite at Haruki Murakami har oversatt den til japansk, fra den engelske oversettelsen...
Har også noen gamle Agatha Christie pockets på engelsk som jeg skal ta fatt på utover i påsken.
Nye Stolpejakt-poster er satt ut for denne sesongen så da blir det vel noe jakting, kanskje sammen med en annen men hun har fått prolaps og føler seg ikke helt klar for oppgaven enda!
God påskeuke med spennende, artige og interessante bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg synes alltid det er kjekt å lese bøker en får anbefalt. Spennende. Jeg har fortsatt på den ene Christie i samling bok en i tre ,så denne har jeg lest i litt etter middag.

Spennende, ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har tatt påskeferie, og det er deilig. Nå blir det vel bare hjemmepåske i år, og det skal visst ikke bli all verdens vær, men jeg skal likevel kose meg.

Nå i helga skal jeg lese ferdig Et liv forbi av Helga Flatland. Jeg har kommet ca halvveis, og jeg liker den veldig godt. Liker særlig grepet med å la Anne og Sigrid være jeg-personen i hvert sitt kapittel. Liker forresten alt Helga Flatland har skrevet, jeg synes alt er bra.

Etterpå skal jeg ta fatt på årets påskekrim. Jeg forventer å få Elskede barn av Romy Hausmann fra Bokklubben rett over helga, og den gleder jeg meg til.

I tillegg har jeg vært på biblioteket og hentet en hel stabel - var litt bekymret for om det kom til å stenge, så måtte hamstre litt ... Så nå har jeg litt å velge i :-)

God helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt med påskerferie. Jeg har også lest et liv forbi og likte den også.

Godt med bokhamstring :)

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er påskestemning i heimen- trass i merkeleg coronatid. Og i påska er krim heilt sjølvsagt her i huset. Har vore på bokhandelen og kjøpt ei tilbodsbok: Den stille uke av Sven Petter Næss. Ein norsk forfattar som er heit ukjend for meg. Har såvidt starta, og det verkar ok- sjølv om språket nok kunne ha vore betre redigert..

Har også ei anna krimbok på vent: Hvit død av Robert Gailbraith. Veit ikkje stort om den, anna enn at forfattaren er ansvarleg for Harry Potter bøkene.

Og om ingen av dei fenger, så har eg nokre krimperler i bokhylla som heilt sikkert toler ei gjenlesing.
Ha ei god helg, kos deg med boka di! ..og God Påske! :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjekt med ukjente forfattere og krim. Ha en god helg og god påske :). Boka ble lest ferdig i aften den var kort :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie