BOKOMTALE: Forlist sjel av Svanhild Fosback. Leseeksemplar fra Gaveca

I historien møter vi først Linn, som er psykisk ustabil. Hun finner en død mann ute på et fyr, og ringer politiet. Selv blir hun innlagt på en pysiatrisk avdeling. Etter hvert dukker det opp flere døde personer, og noen forsvinner. Silas Ormekjenn etterforsker saken fra politiets side, men også Frida Feseth, som jobber som programleder i et krimprogram på TV, blir involvert i saken da den har nærhet til en sak hun tidligere har jobbet med. Frida ser sammenheng i sakene og tror at alt kan knyttes til en religiøs sekt.

Jeg synes dette var en fin og engasjerende historie med et bra plott. Det var spennende å følge både Linn, Frida, Magnus, Silas og de andre fram til oppklaring av saken.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla