Hei, bare en liten tråd om løst og fast i pandemitida. Hva man har lært? Hva er frustrerende?Hvilke nye begynnelser betyr slutten på Covid for dere? Hva ser dere frem til på bokfronten? Og ikke minst, hva leser dere eller kan anbefales som påske/sommerlektyre?

Personlig har jeg lest en god del Brandon Sanderson - "Stormlight Archives" og "Elantris" etc. I tillegg har jeg lest en del bøker om mindfullness i det siste, fordi jeg må minne meg selv på ikke å kave med det som er, men heller la det være. Kan anbefale "Akkurat Nå" av Jon Kabat-Zinn og "Gledens bok" med/av Dalai Lama/Desmond Tutu.

Mantraet mitt akkurat nå er "kun tid, og søte begynnelser". Litt flåsete kanskje, men gjør det noe? ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt spørsmål. Jeg synes det har vært vanskelig, men hadde vært vanskeligere uten bøker og en hund som kunne få meg ut.
Jeg har fått stor glede av turbøker, og villmarksbøker. Storkoser meg i solkroken.
Så har jeg lært at vi mennesker er bare pittelite i alt det store, og vi selv må ta ansvar for eget liv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg elsker å være ute, og bare være et uvesentlig lite dyr i skogen. Det setter ting i perspektiv ja. Når det kommer til villmarksbøker, har jeg ikke lest så mange, da jeg heller liker å være ute enn å lese om det. Av det jeg har lest, likte jeg "Stillhet i Støyens Tid" av Erling Kagge.

Bøker har alltid vært min introverte "go-to" for trøst, glede, opplevelser, inspirasjon og å forstå folk som er annerledes enn meg, men natur er aldri feil.

Bøker og natur er vel medisin både før, under og etter pandemien for min del. Føler meg privilegert i som har tilgang på dette og bor i Norge atm. Kunne vært mye verre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

'Det handler ikke om hvordan man har det, men om hvordan man tar det'

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vHilde H  HelsethLogikaHedvigMartineJohnny OlsenNinaEster STorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundIdaRandiKaren RamsvikKitsuneingar hLailaritaolineElin SkjerengCtinaMaren Hjelle AuneFru GranMarianne AugustaKrishRufsetufsaEvaErlend Risvik PaulsenGrete AastorpLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenBjørn SturødElinBeAjiniakraDolly DuckJulie StensethAnn ChristinØystein LTanteMamieEllen E. MartolmoiraYlva