For en tid tilbake fikk man opp en spørreundersøkelse når man logget seg inn på bokelskere.no, hvor det blant annet ble spurt om ønsker til videreutvikling av nettstedet. Det hadde vært interessant å høre litt om hvilke svar som kom inn, og om det er noen planer for videreutvikling. Kanskje administrator kan si noe om det? Eventuelt dere andre - hvilke ønsker spilte dere inn?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 6 svar.

"Utvikling". Det ser ut som det er lite av det. Her er jo helt dødt og lite endret de siste fire årene (siden jeg ble fryst ut og med det valgte å gi F).

Men dette er fortsatt ett av de beste alternativene til sånt som Goodreads og jeg har over langen lagt inn boklista mi på nytt. Bare synd det er samme tendens til mobbing her som i enkelte språk- og bokforum på fx FB.

Hadde vært en god start å måtte verifisere at man er ekte mennesker og få siIt ut falske profiler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint at du etterlyser resultatene av undersøkelsen, Bjørg. De er jeg også interessert i. Og jeg må bare beklage, hadde tenkt å svare deg, men siden jeg ikke gjorde det med en gang, gikk det i glemmeboken.

Jeg svarte på undersøkelsen og hadde flere forslag. Ett moment var at jeg synes det er dumt at bokomtalene «forsvinner» så fort og deretter må aktivt søkes opp.
Håper adminitratoren vil gi oss resultatene og si noe om ev. planer om videreutvikling av Bokelsere.no.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svar, Lillevi. Jeg spilte inn et ønske om bedre funksjonalitet for lesesirkler/samlesing, slik at lesesirkeldiskusjonene skilles ut og automatisk knyttes opp mot boka. I dag kan det være vanskelig å finne igjen disse diskusjonene hvis ingen aktivt har lenket dem opp. Noe jeg glemte å ta med, er det merkelige at det ikke er mulighet til å sende direktemeldinger til andre bokelskere hvis man ikke «følger» hverandre. Jeg tenker at det er mer hensiktsmessig å legge inn en mulighet for at hver enkelt kan blokkere eventuelle ubehagelige avsendere, enn å sperre for slik kommunikasjon i utgangspunktet.

Motivet for å drive dette nettstedet er sikkert mer idealisme enn økonomi, så jeg har forståelse for at det ikke skjer så mye videreutvikling. Når de gjennomfører en spørreundersøkelse, skapes det likevel en forventning om at noe skal skje, men det ble merkelig stille etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott forslag om lesesirkler! Jeg husker ikke helt hva jeg foreslo, det begynner jo å bli en stund siden. Når det gjelder å kunne sende hverandre private meldinger, er jeg enig med deg. Så kan man, som du sier ha en funksjon der man kan blokkere brukere man ikke ønsker å få meldinger fra.

Jeg har tidligere foreslått at «Diskusjoner om boka» kommer før «Bokomtaler» på bokens side. Jeg tror man mer eller mindre automatisk skriver sin mening i det feltet som kommer først (altså «Bokomtaler»). Men mange av innleggene under «Bokomtaler» har karakter av synspunkter/debattinnlegg og kunne stått under «Diskusjoner om boka». Nå havner de litt tilfeldig under «Bokomtaler».

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg i at «Diskusjoner om boka» bør komme før bokomtalene. Tror du har rett i at mange skriver i det første området som dukker opp uten å reflektere noe nærmere over sorteringen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her var det visst ingen hjemme ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingeborg Kristin LotheEivind  VaksvikPrunellaSolJarmo LarsenBookiacKirsten LundMarianne  SkageTone Maria JonassenBjørg L.Ivar SandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIdaRufsetufsaPilarisKjerstiHeidi BMarteHelena EErlend Rødal VikhagenNina GEgil KristiansenVannflaskegretemorKaren PatriciaLilleviEllen E. MartolTine SundalInger-LiseJan-Olav SelforsNorahReneteConnieFriskusensvarteperAskild GjerstadEgil StangelandToveCtinaRonnyLaila