For en tid tilbake fikk man opp en spørreundersøkelse når man logget seg inn på bokelskere.no, hvor det blant annet ble spurt om ønsker til videreutvikling av nettstedet. Det hadde vært interessant å høre litt om hvilke svar som kom inn, og om det er noen planer for videreutvikling. Kanskje administrator kan si noe om det? Eventuelt dere andre - hvilke ønsker spilte dere inn?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Fint at du etterlyser resultatene av undersøkelsen, Bjørg. De er jeg også interessert i. Og jeg må bare beklage, hadde tenkt å svare deg, men siden jeg ikke gjorde det med en gang, gikk det i glemmeboken.

Jeg svarte på undersøkelsen og hadde flere forslag. Ett moment var at jeg synes det er dumt at bokomtalene «forsvinner» så fort og deretter må aktivt søkes opp.
Håper adminitratoren vil gi oss resultatene og si noe om ev. planer om videreutvikling av Bokelsere.no.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svar, Lillevi. Jeg spilte inn et ønske om bedre funksjonalitet for lesesirkler/samlesing, slik at lesesirkeldiskusjonene skilles ut og automatisk knyttes opp mot boka. I dag kan det være vanskelig å finne igjen disse diskusjonene hvis ingen aktivt har lenket dem opp. Noe jeg glemte å ta med, er det merkelige at det ikke er mulighet til å sende direktemeldinger til andre bokelskere hvis man ikke «følger» hverandre. Jeg tenker at det er mer hensiktsmessig å legge inn en mulighet for at hver enkelt kan blokkere eventuelle ubehagelige avsendere, enn å sperre for slik kommunikasjon i utgangspunktet.

Motivet for å drive dette nettstedet er sikkert mer idealisme enn økonomi, så jeg har forståelse for at det ikke skjer så mye videreutvikling. Når de gjennomfører en spørreundersøkelse, skapes det likevel en forventning om at noe skal skje, men det ble merkelig stille etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott forslag om lesesirkler! Jeg husker ikke helt hva jeg foreslo, det begynner jo å bli en stund siden. Når det gjelder å kunne sende hverandre private meldinger, er jeg enig med deg. Så kan man, som du sier ha en funksjon der man kan blokkere brukere man ikke ønsker å få meldinger fra.

Jeg har tidligere foreslått at «Diskusjoner om boka» kommer før «Bokomtaler» på bokens side. Jeg tror man mer eller mindre automatisk skriver sin mening i det feltet som kommer først (altså «Bokomtaler»). Men mange av innleggene under «Bokomtaler» har karakter av synspunkter/debattinnlegg og kunne stått under «Diskusjoner om boka». Nå havner de litt tilfeldig under «Bokomtaler».

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg i at «Diskusjoner om boka» bør komme før bokomtalene. Tror du har rett i at mange skriver i det første området som dukker opp uten å reflektere noe nærmere over sorteringen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det visst ingen hjemme ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaTone HmgeIngunn SCaroline Ekornes JohannessenDagfinn JakobsenRufsetufsaOdd HebækBjørn SturødBenteMaikenGroIda  Gaarden SortlandElin HuglenTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKnut SimonsenKaren PatriciaHeleneHelena EAnne Lise JohannessenKarin BergTorill Elisabeth RevheimStine AskeTine SundalJan Arne NygaardSiljePiippokattaIngeborg GMonaBLJulie StensethEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaØystein LMarianne AugustaPer HellemEster SRandiA