«1001 natt»: godt innhold - dårlig form.

«1001 natt» er en god historie formidlet med veldig vanskelig språk. De altfor mange fremmedordene, som det ikke går an å undersøke nærmere i en vanlig ordbok, dominerer fortellerspråket.
Det er verdiverdig å bli kjent med nye detaljer i forbindelse med slavehandlel, ja. Men når en spennende historie forsøkes å bli fortalt med et så komplisert språk, virker det som at forfatteren er altfor opptatt av å gjøre mer av seg selv enn av selveste historien. Forfatterens mottakerbevissthet er ikke til å skryte av, dessverre, i forbindelse med akkurat denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eivind  VaksvikAnn ChristinTorJulie StensethBarbaraSigrid NygaardLibraritas vHeidiMarianne AugustaKarin BergtuhamreGodemineMette-MAmanda AaserødsomniferumMonica Carlsenella76Heidi BAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMayLailaKaren RamsvikalpakkaMari Nordø LommelunGrete AastorpHarald AndersenReadninggirl20Kirsten LundKathrine HaaheimmarithcTorill Elisabeth RevheimEgil StangelandSynnøve H HoelSolgunnPia Lise SelnesMargretheBabynemiEster SKnutMBjørn Sturød