Wow, jeg er imponert. Dette var en fantastisk god bok. Det var noe med stemningen som traff meg fullstendig. Boken forvirret meg. Den gledet meg. Den gjorde meg nysgjerrig. Jeg vet ikke helt hva jeg sitter igjen med etter å ha lest den, men jeg vet jeg kommer til å tenke på den i lang tid.

Det er vanskelig å skrive om denne boken. Jeg vil skrive om alt jeg elsket ved den, og jeg vil skrive om alt som forvirret meg. Jeg vil at folk som leser dette skal skjønne hvor god boken var, men det virker umulig å forklare stemningen og ordene på en måte som er verdig boken. Men jeg håper dere vurderer å lese den - hvis ikke går dere glipp av noe stort.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMarit HåverstadPernille GrimelandtonjekarinaVannflaskeTraltegretemorEllen E. MartolEvaToveTurid KjendlieritaolineAnneWangRandiARagnhildNorahKirsten LundTove Obrestad WøienHeidi HoltanJulie StensethKarin BergBjørg Marit TinholtLailaHarald KJakob SæthreTone Maria JonassenRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalVibekeHelge Thime-IversenBeathe SolbergHanne Kvernmo RyeRandiDolly DuckAud Merete RambølStig TTone HReidun GranbergTanteMamieVidar Ringstrøm