BOKOMTALE: De andre av C.J. Tudor. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

På vei hjem fra jobb, får Gabe øye på datteren hans som mimer pappa. Han ringer hjem, men får ikke tak i kona. Til slutt tar en politimann telefonen. Selv om politiet mener at datteren er død, gir ikke Gabe opp håpet. Samtidig følger vi Fran og datteren hennes som er på stadig er på flukt. Fran kjenner til sannheten, og sannheten kan være farlig.

Jeg likte denne historien enda bedre enn den forrige boka hennes - inntil vi nærmet oss slutten. Bortsett fra det, vil jeg si at det var en fin og spennende bok - ikke den beste som jeg har lest i år - men en bok som jeg likevel kan anbefale videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R