Sally Rooney er god. Jeg har ikke lest Conversations with friends, men jeg likte Normal People godt. Absolutt lesverdig.

Jeg er nå ferdig meg Lars Myttings bøker om Hekne-folket, og disse to seilte rett inn på favorittlista mi. Jeg ble helt oppslukt og sidene fløy avgårde. Historien og folkene i dissse bøkene vil være med meg en stund.

Denne helga har jeg begynt på en veldig interessant bok: Osebol av Marit Kapla. Små, poetiske snutter om mennesker som lever i en liten bygd i Sverige. Så fint skrevet, og interessant. Ikke en bok jeg normalt ville valgt, men jeg var heldig og fikk den i gave, og den er helt nydelig. Nikoser meg.

Helgeværet ser ut til å bli så som så, så det blir antagelig en del lesing.

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kjekt å høre at du likte Normal People. :) Gøy med bok en bare sluker og får på favorittlisten. Kjekt med noen poetisk i blant også. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil