Da er helgen endelig her ,tacoen er inntatt og sofaen er inntatt med ny bok. Jeg har tenkt å starte på Conversations with Friends av Sally Rooney, har ikke lest den normal people av henne enda. Har noen lest noen av disse av henne?

Hva leser dere denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 15 svar.

En fin helg har det vært så langt. Lesemessig er jeg i humor/koselesing. På engelsk så jeg får litt utfordring også og da er det Roald Dahl som gjelder nå. " The twits". Dustene på norsk. Mange Dahl-bøker på libby...så har jeg funnet frem noen gamle Agatha Christie på engelsk og har også noen av Wodehouse.
På norsk begynte jeg såvidt på "Allesjele" av Nooteboom i går kveld. Den skal de begynne med i lesesirkelen her på bokelskere og jeg følger med på sidelinja.
God søndags kveld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er kjekt med humor og koselesning da. Greit å ha noe og fylle disse langene og delvis ensomme dager med og da er bøker perfekt underholding. Håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga er deg «Frøyas vrede» av L.T. Lindberg. Ungdomsbok som omhandler den norrøne tida. Spennende og interessant.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Stilig da, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag leste jeg ferdig «Tollak til Ingeborg» av Renberg. En god bok med (for meg) overraskende innhold.
Resten av helga leser jeg videre i «Jomsviking» av Bull-Hansen. Spennende om en ung mann og hans liv og opplevelser i vikingtia. Blir nok til at jeg hører litt lydbok også, hvis jeg skal strikke eller evnt som underholdning til husarbeid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med overraskende innhold. Interresant med opplevelse fra vikingstid og lydbok, ha en god god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helg igjen!

Som mange andre som deltar i helgetråden denne uka, har også jeg lest Sally Rooney, både Conversations with Friends og Alle andre. Strålende bøker, men likte sistnevnte enda bedre enn førstnevnte. Og tv-serien Alle andre (Normal people) var også utrolig bra.

Det er altfor mange bøker jeg har lyst til å lese, men for lite tid til å lese dem … Denne helgen hadde jeg tenkt å fortsette med en e-bok på dansk, Bønner for de bortførte av Jennifer Clement (norsk tittel: En bønn for de bortførte). Men nå har vi valgt en ny bok i den dystoptiske lesesirkelen, Pustens lov av Øystein Stene, så da prioriterer jeg den.

På øret har jeg to veldig forskjellige bøker av to yndlingsforfattere.

Den ene er Baltasar & Blimunda av José Saramago, som jeg leste da den kom på norsk i 1987 med tittelen Klosterkrønike. Et gledelig gjenhør!

Den andre er en helt ny sakprosabok av Booker-prisvinner George Saunders med den fantastiske tittelen A Swim in a Pond in the Rain: In Which Four Russians Give a Master Class on Writing, Reading, and Life! Saunders har forelest i kreativ skriving og russiske noveller ved Syracuse University de siste tjue årene, og i disse essayene får vi utdrag fra noveller av et utvalg russiske forfattere samt Saunders tanker og analyser av dem. Fantastisk bra! Parul Sehgal i The New York Times skriver bla: «He offers one of the most accurate and beautiful depictions of what it is like to be inside the mind of a writer that I’ve ever read.»

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt at begge Roooney sine bøker er kjekke. Kjekt med noe for ørene også. Mye du holder styr på igjen, du er en ordentlig lesehest :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Normal people likte jeg godt. Har ikke lest Conversations with friends. Denne helgen leser jeg Den klønete skytsengelen, av Arto Paasilinna. Har lest flere av hans bøker tidligere, og mange av dem er herlig rørete og usannsynlige :)

I morgen skal det bli sol her, så da pakker vi sekken og drar ut på tur. God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt at du likte Normal people. Gøy med en bok av en forfatter en har lest en del av :).

God tur og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sally Rooney er god. Jeg har ikke lest Conversations with friends, men jeg likte Normal People godt. Absolutt lesverdig.

Jeg er nå ferdig meg Lars Myttings bøker om Hekne-folket, og disse to seilte rett inn på favorittlista mi. Jeg ble helt oppslukt og sidene fløy avgårde. Historien og folkene i dissse bøkene vil være med meg en stund.

Denne helga har jeg begynt på en veldig interessant bok: Osebol av Marit Kapla. Små, poetiske snutter om mennesker som lever i en liten bygd i Sverige. Så fint skrevet, og interessant. Ikke en bok jeg normalt ville valgt, men jeg var heldig og fikk den i gave, og den er helt nydelig. Nikoser meg.

Helgeværet ser ut til å bli så som så, så det blir antagelig en del lesing.

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt å høre at du likte Normal People. :) Gøy med bok en bare sluker og får på favorittlisten. Kjekt med noen poetisk i blant også. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Taco og sofa biten høres veldig kjent ut :)
Har ikke lest noe av Sally Rooney, men denne helgen håper jeg å få lest mye av Noveller i samling av Hemingway. Har bare lest noen sider, men ser lovende ut frem til nå.
God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Koselig med novelle samling, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tine SundalBerit RAnniken RøilHanne MidtsundJulie StensethHildeE .HegeAnn ChristinMarie HolterVannflaskeReadninggirl20Eivind  VaksvikPia Lise SelnesConnieSverresiljehusmorMereteRade AlmudaffarBokambulansenLeseberta_23AjiniakraRufsetufsaEvaDemeterHarald KEster SHildaErlend Løvseth HeimsvikReidun SvensliHarald AndersenNatassjaRune U. FurbergAnne Berit GrønbechTanteMamieKaren RamsvikTonesen81Synnøve H HoelIngunn SHeidi BTor Arne Dahl