En rørende, tankevekkende og kjærlighetsfylt bok.
Synes denne boken er veldig spesiell, da den minner meg personlig om mitt eget forhold til min far. Min far har vært psykisk syk hele mitt liv, vanskelig å forstå seg på, med mange av de samme holdningene som bokens «Leffe». Det er første gang jeg har lest noe så treffende om følelsen av å skamme seg over den man er glad i.
Leffe blir fanget i en storm av problemer, som er vanskelig for både han og dem nær ham. Boken forteller om hvor viktig det er å følge med på dem rundt deg og strekke ut en hjelpende hånd, samtidig som den vitner om at det er mulig og skape et nytt og rikt liv selv med en tvilsom barndom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Åsmund ÅdnøyTorHarald KVannflaskeHildeE .Tor Arne DahlTorill Elisabeth RevheimSilje BorvikHildaAmanda ABenedikteMaren Hjelle AuneLindaBKaroline in Wonderingar hAnjaThomas Røst StenerudJBHilde Merete GjessingLama Diehl-DahlAnniken RøilLibraritas vAnn ChristinsiljehusmorAnneWangInge KnoffLilleviHilde VrangsagenMyStoryRisRosOgKlagingBeathe SolbergEmil ChristiansenBenedictekjell kTine SundalMaria Festli EriksenIngeborg GOleDaffy EnglundIngunn S