Jeg tok feil da jeg utbasunerte at boka ikke var i salg. Ble gjort oppmerksom på at Ark nettbokhandel hadde den i innbundet utgave og har bestilt den nå. Der har du altså en mulighet, men til full (høy!) pris. Den finnes også på Nasjonalbiblioteket, men med begrenset tilgang, som jeg ikke helt skjønte betydningen av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Grunnen til at den ikke kan leses på Nasjonalbibliotekets nettsider er at de har kun mulighet til å fritt digitalisere bøker som ble utgitt til og med år 2000. Bøker utgitt etter dette kan leses på nettsidene deres kun hvis man befinner seg i et bibliotek. Litt merkelig løsning, men det er sånn på grunn av en avtale med Kopinor. Jeg tror avtalen nå er rundt ti år gammel, så antagelig vil nyere bøker bli fritt tilgjengelig om få år.

Jeg synes det er helt fantastisk at vi har så mange bøker fritt tilgjengelig, og synes vi nordmenn er veldig heldige. Bare man har tilgang til Internett kan man lese alt fra fagbøker om hva enn man skulle interessere seg for, til bygdebøker, til førsteutgaver av Ibsen. Norge er det eneste landet i verden med et så stort digitalt bibliotek. Det dreier seg om ca. 250.000 bøker, og i tillegg kan man også lese bl.a. gamle aviser og tidsskrifter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har allerede funnet ut at boka er til salgs hos Ark, men å måtte spandere nesten 400 kroner på den synes jeg er vel mye. Isteden har jeg bestemt meg for å bruke denne måneden til å lese tre av de andre foreslåtte bøkene: Årene, Vanære og Gå aldri fra meg. Etter omtalen synes jeg disse virker vel så interessante som Allesjele, dessuten får jeg tak i dem alle på nærmeste bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus