Beklager, det var ikke mening å foreslå en bok som var umulig å få tak i. Selv plukket jeg den med meg i et salg, men jeg finner den ikke i bokhyllen. Jeg får lete en gang til, eller så må jeg vel følge dere andre og skaffe den (igjen)! Tror det er første gang en bok jeg har foreslått har nådd opp, så jeg må jo være med! Håper selvsagt at vi blir mange.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du skal da ikke beklage noe som helst, Randi! Det er jeg som helt uten grunn har spredd ryktet om utilgjengelighet, så skyld på meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er ikke umulig å få tak i, og du har ingenting å beklage :-)
Ark nettbokhandel og flere Ark-butikker har den (de kan bestille om de ikke har den inne).
Dessuten er den å skaffe på biblioteket. Om ikke ditt bibliotek har den, er det bare å sende en epost og be dem bestille fra et annet bibliotek. Det gjør jeg stadig vekk, og det fungerer utmerket.

Gratulerer med seieren!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S