BOKOMTALE: Det siste livet av Mohlin & Nyström. Leseeksemplar fra Kagge

Emelie forsvinner sporløst fra en fest i Karlstad i 2009. Ingen aner noe om hva som har skjedd. Billy Nerman siktes i saken, da hans sæd blir funnet på det siste kjente stedet hvor Emelie oppholdt seg. 10 år senere blir John, eller Fredrik Adamsson som han heter nå, ansatt på politistasjonen i Karlstad. Han har hemmelig identitet etter en tidligere hendelse, og det blir raskt klart at har et personlig motiv for å begynne å jobbe akkurat her.

Selv om noe av handlingen var forutsigbar, var dette en god bok som levde opp til mine forventninger. Jeg ville gjerne at den skulle vare lenge siden jeg likte den så godt, men det gikk ikke. Når jeg la den fra meg, lengtet jeg tilbake til den - og den var lest ut på et par-tre dager.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline