Eg sit og skal prøve å kome i gang med Gå aldri fra meg av Ishiguro. Den var mitt forslag til lesesirkelen, men ser ikkje ut til å nå toppen! Eg likar det eg har lese av han før, så det er kanskje det flotte, kalde vinterveret som påverkar meg?
Visst er det flotte vinterdagar no, men litt for kaldt etter min smak.

Har elles nettop lese Elsked barn av Romy Hausmann. Ei sterk bok som gjorde eit djupt inntrykk på meg. Spesiell med dei ulike stemmene som fortalde om alle dei fryktelege hendingane!

Når det gjeld å gi opp ei bok, så gjer eg sjeldan det...vil vanlegvis prøve å få med det meste. Men - nokre har eg avslutta utan å fullføre!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takket være ditt forslag i lesesirkelen, Hilda er jeg også i gang med Gå aldri fra meg av Ishiguro. Jeg har ikke lest mange sider, men noen bøker griper nesten umiddelbart fatt i deg og holder deg fast. Dette er en slik bok! Jeg ønsket meg den i bursdagsgave og håpet den skulle gå seirende ut av avstemningen. Bare ett av ønskene ser ut til å gå i oppfyllelse. Synd.

Vi har tidligere lest Resten av dagen av samme forfatter i lesesirkelen. En meget god bok! Dette er en forfatter jeg vil lese mer av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja været har nok en del å si. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva