Noen bøker avslutter jeg for de blir for kompliserte for meg, eks: " Mitt navn er Karmosin" av Pamuk andre fordi jeg mister interessen, slik som " Vi, de druknede" av Karsten Jensen eller at jeg simpelthen ikke liker dem. "Markens grøde" av Hamsun er en slik uten at jeg begriper hvorfor jeg som er så glad i hans forfatterskap.
I dag var jeg på biblioteket og lånte to nye bøker, én etter tittel "Arthur Peppers makeløse reise" av Phaedra Patrick og boka:"Å forlate en katt" av Haruki Murakami. Så skal biblioteket ha ny leseutfordring i år: Norge rundt. Oslo-forfatter er først ut og for meg blir det Johan Borgens "Far, mor og oss" En herlig liten bok av ham.
God helg fra meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var kjekt å høre fra deg også angående bøker som avsluttes. Nei det er ikke alle bøker en forstå seg eller skjønner hvorfor de er så populære heller. Arthur peppers har jeg faktisk lest og også lånt den til moren min og hun likte den også så godt, god bok :). Å forlate en katt hørtes veldig spennende.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at moren din likte boka du lånte henne så godt. Jeg har begynt på den nå og det virker som en koselig bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G