Da er det nye året er da i gang igjen og mange som trodde gjerne det nye året ville starte litt bedre enn det gjorde kanskje på grunn av nyhetene som ramler inn hele tiden som er stort sett mye trist og negativt. Dermed må jo nesten bøker bli våre beste venner, siden vi ikke skal være med venner og gi oss noe positivt. Jeg skal denne helgen fortsette med boka jeg begynte med i denne uka nemlig Det forbudte Barnet av Kathrine Webb, koselig bok litt ala Lucinda Riley møter 1800- tallet på en måte, men ikke noe jeg vil si er det beste jeg lest. Likevel er den boka underholding og gir litt glede delvis fordi den har noen fine skildringer i mellom slagene. Ellers vil jeg starte på en bok jeg skal lese med lesegruppe jeg er med i nemlig Jeg heter Lucy Barton av Elizabeth Strout , som også har lest før også, så blir spennende og se hvordan leseopplevelsen blir etter mange år med andre forskjellige bøker.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har kun et lite kapittel igjen av "The red pony" av John Steinbeck. Jeg må ha en liten pause for forrige kapittel var så trist at øynene mine flommet over. Og bare ett kapittel igjen av en kjær venn er også vemodig. Jeg har jo Greven av Monte Christo som en annen følgesvenn, der er jeg snart ferdig med bind én, jeg leser bokklubbens uredigerte utgave så det blir ca 900 sider med underholdende kvalitet.
Jeg har jo vært utendørs også, gåtur på glatta...er en spennende utfordring det og!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Uff, ja noe skrevet er så trist at man trenger en pause. Uff ja glatta er ikke helt venner med meg heller, synes det er ubehagelig å gå ut når det er glatt .Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det i lett underholdning for tiden: enkel krim på øret, Forsytesagaen på sengen og Den nye dyrlegen på TV. Jeg føler at jeg er i ferd med å bli min egen mor og mormor. Har planer om å gjenoppta Shakespeare-prosjektet mitt etterhvert da, så det er håp..!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herlig med lett undeholding, håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er virkelig glad jeg har bøkene nå når vi skal holde oss så til de grader for oss selv! Hører mange kjeder seg veldig, men det slipper vi som er glad i å lese.

Jeg leser videre i Søsterklokkene som er virkelig bra. Alle fordommer er gjort til skamme, og jeg koser meg!

God helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Søsterklokkene er interresant. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En kald helg her i Østfold. Fint for å fyre i peisen og lese bøker :) Denne helgen leser jeg videre i Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Det er første bok ut i en bokklubb jeg følger. Jeg driver også og leser bok to om Mummitrollene, Kometen kommer. God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Herlig med fyr i peisen og bøker. Fugletribunalet har jeg lest og den var bra synes jeg og mummitrollene hørtes veldig koselig ut, god helg til deg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SiljeHarald KLibraritas vVibekeHeidi BLasse SteinnesKristin AamodtHallgrim BarlaupDolly DuckSteinar JøsokIngeborg GTorill Elisabeth RevheimStine SevilhaugTorLilleviHanne MidtsundAmanda AMarit HåverstadRandiBenedikteAstrid PedersentuhamreÅsmund ÅdnøyJenny Dahl BakkenKorianderBeate KristinLinn HaugHeleneBjørg Marit TinholtTone HAurora WeberSissel ElisabethAnette  KureSiv RønstadEli HagelundBertykriraLailaBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland Skjeggerud