Boken var kjedelig og eneste grunnen til at den ble fullført var håpet om forbedring. Noe som aldri kom. Boken var lettlest, men mye tankesurr og lage kjedelige situasjoner trakk hele opplevelsen ned.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er enig med deg i at det ble en del "tankesurr". Men det mener jeg at er helt naturlig og realistisk, når man skal gi et inngående bilde av en så utrolig vanskelig livssituasjon. I kriser blir jo tankemønstre nettopp preget av kaos. Så jeg likte denne boka veldig godt, og kjedet meg ikke i det hele tatt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli