Fantastisk bok! Jeg har lest Beatles, Bly og Bisettelsen i ett. Sammen danner de en fantastisk historie. Fantastisk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg måtte avbryte denne boka jeg, den var så dårlig. Leste over hundre sider og det måtte virkelig mye til for at sidene skulle snus. Elsket Beatles og Bly, synd at jeg sitter igjen med et enormt dårlig inntrykk av avslutningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg måtte også avbryte denne. Jeg ventet og ventet på at den skulle bli bra (hadde hørt at den tok seg opp utover i boka), men gav opp etter et par hundre sider. Det hadde vært veldig interessant om dere som likte den så godt kunne beskrive nærmere hva det var som var så bra? For det må jeg åpenbart ha gått glipp av:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror på en måte det kan være lurt å lese de to andre tett opptil denne siste, hvertfall var det mitt inntrykk - jeg tror det var derfor jeg også sleit litt med begynnelsen. Mye navn, mye kaos, mye surrealisme.. Men hvis du greier å lese helt til siste side tror jeg du vil bli veldig positivt overraska. Hvis du likte Beatles og Bly så vil du helt sikkert elske den siste halvdelen av boka, om ikke annet. Og vil du ikke vite hvordan det går, da? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ville vite hvordan det gikk, så skumleste siste delen av boka:) Du har antakelig rett i at jeg burde ha oppfrisket Beatles og Bly før jeg leste denne. De to første bøkene leste jeg da jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg husker ikke så mye annet enn at jeg syntes de var veldig bra den gangen.

Kanskje kan Bisettelsen få en ny sjanse en annen gang:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh! favorittbøkene mine uten tvil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison