Mandag 7. desember 2020

Hei,

Jeg har bestemt meg for å ikke være med på flere felleslesinger.
Nå skal jeg lese så mange som mulig av de uleste bøkene i hyllene + gjenlesing av gamle favoritter. I tillegg er det en del utfordringer på andre områder i privatlivet.

Dersom det er ønskelig vil jeg fortsatt administrere lesesirkelen.
Jeg lager nye tråder for forslag, avstemning og diskusjon. Jeg vil ikke foreslå og velge bok, men kanskje delta litt i diskusjonene dersom det gjelder en bok jeg har lest.

Dersom noen andre vil overta administrering av lesesirkelen, er det fint. Noen som melder seg?
Hvis ikke lager jeg tråd for forslag til Nv11 i begynnelsen av januar 2021.

Fortsatt god førjulstid og god jul 2020! :-))

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vemodig at du ikke vil følge felleslesningene lengre, men utrolig generøst at du fremdeles vil administrere boksirkelen. Tusen takk. Riktig god jul!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Synes du gjør en super jobb og håper du kan fortsette lenge. Takk for innsatsen så langt og en riktig god jul til deg også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde omtrent samme reaksjon som Marit (ikke første gang, ha, ha). Da jeg fikk summet meg, tenkte jeg at alt har sin tid og dette er et forståelig valg. Jeg er litt i samme situasjon; har utrolig mange bøker jeg gjerne vil lese, og selv for en pensjonist strekker ikke tiden til. (Dette er bakgrunnen for at jeg foreslått litt lengere opphold mellom bøkene, men er blitt nedstemt, og det er greit nok.)

Fortsatt gir lesesirkelen meg så mye at jeg er med videre. Om noen andre tar over ledelsen, er det supert! Hvis ikke sier jeg tusen takk til ditt generøse tilbud, Kjell. Jeg synes vi, under din ledelse, har funnet en veldig fin form på denne lesesirkelen, absolutt verdt å ta vare på. Det er en imponerende mengde bøker vi har lest og diskutert. Hjertens takk!

God jul til deg også - og håper vi ses!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det første som falt meg inn, var: Uff da! Etterpå tenkte jeg at du har tatt et forståelig valg. Jeg har også bøker som har stått på vent altfor lenge, og har av og til følt at lesesirkelbøkene sniker i køen. (Men de fleste av dem har gitt meg leseopplevelser jeg ikke ville unnvært!)

Det er et raust tilbud du gir oss, og jeg aksepterer det uten forbehold: Du har administrert oss så saklig og ryddig at jeg gjerne ser at du fortsetter med det.

Takk for innsatsen så langt, og god jul! Håper vi ses utpå nyåret!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim