Er det noen som har prøvd det? Fungerer det bra? Dårlige opplevelser?
Ser at de har flere bøker, jeg kunne tenkt meg som ikke er mulig å få tak i lenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Posthesten? Ser mange skryter av rask levering fra Bookis. For tolv dager siden bestilte jeg min første bok gjennom denne tjenesten, og fikk samme dag bekreftet at boken var sendt fra selger. Så langt, så vel. Men siden har dagene gått inntil jeg i går kveld fikk beskjed om at boken skulle være i min postkasse 24.4.21 før kl. 07.00 (dvs. med Aftenposten,). Altså for femten - tyve minutter siden. Men i dag er Aftenposten forsinket, og ingen bok er i postkassen ….

Tolv dager (forhåpentligvis) fra Bodø til Ski – dette hadde gått fortere med hest og vogn i middelalderen.

Er det jeg som har vært ekstra uheldig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke, men jeg har vært kjapp til nå. Men nå har jeg bestilt tre bøker, en er kommet, de andre får jeg ingen beskjed på. Så jeg begynner å lure jeg også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det tror jeg. Jeg har bestilt veldig mange bøkerfra, og det har aldri vært så lang levering.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har solgt en del bøker gjennom Bookis den siste måneden og har registrert at leveringstiden har blitt lengre og lengre (som selger får jeg mail om når boken er levert). Et nylig nettkjøp fra zalando.com forteller meg i dag at leveringstiden fra dem blir ekstra lang pga det store presset på "postvesenet". Det kan være en grunn. Vi er mange som handler på nett nå, og "posten" har vel neppe alle de ressursene de trenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, det kan ha noe med de siste ukers nedstengning å gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg har prøvd det og vært veldig fornøyd med det jeg har fått tilsendt. Det har gått raskt , prisene er gode , leveringstid er rask og det som har blitt levert har vært veldig bra. Har ikke solgt noe selv da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt fornøyd med både salg og innkjøp av bøker via bookis. Kjapp levering på døra og bøkene du selger blir plukket opp utenfor døren.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har og gode opplevelser både fra kjøp og salg. Jeg har funnet noen bøker som ikke har vært i salg i ordinære butikker, samt også fått solgt unna et par bøker. Men en skal være god optimist om en tenker bookis.com som en løsning for raskt å bli kvitt uønskede bøker i bokhylla.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har kjøpt mange bøker via bookis, og solgt noen. Jeg er veldig fornøyd! Finner ofte de bøkene jeg har planlagt å lese der, til en hyggelig pris. Kvaliteten på bøkene har vært som oppgitt fra selgerne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har brukt bookis til å selge brukte, men aktuelle bøker. Tjenesten har hittil fungert veldig bra både med hensyn til levering og oppgjør. Kjøperne har virket svært fornøyde.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tonje-Elisabeth StørkersenGodemineFrode Øglænd  MalminKay NilsenTurid Kalvatn SchøyenRufsetufsaRandiATorill Elisabeth RevheimMereteElin HuglenGro Anita MyrvangMartineLisbeth Kingsrud KvistenMalinHarald KJoannTone HsiljehusmorbrekHanne Kvernmo RyeKathrine HaaheimLene Regine KjølaasBjarte FoshaugSolgunnCamilla RødjeWenche VargasNinanefertitiHanne MidtsundIngeborg GBertymoiraKjell PMarit HøvdesvarteperEgil StangelandWencheAmanda AaserødJohnny OlsenFlettiette