Eg føretrekkjer å lese bøkene i papirutgåve. Difor blir det gjerne anten innbundne etter paperback. Denne gongen såg eg meg tvungen til å velje lydbok. Voner nå at dette er ei bok som det er greitt å berre høyre, ikkje alle bøkene er det (særleg ikkje når det er stort persongalleri.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det forstår jeg godt, og jeg fortrekker faktisk selv bøkene i papirutgave, men når man er med i flere lesesirkler både fysisk og på nett, og leser store mengde bøker i løpet av året, så må man (jeg) tenke litt på pris også. Derfor blir det litt fra egen hylle (fysiske utgaver), litt fra biblioteket, og nå i det siste en del e-bøker fra BookBites. I tillegg blir det litt nykjøp innimellom :) Må jo unne seg litt, men hyllene er fulle, så det er vanskelig å utvide :)

Uansett, gleder meg til å ta fatt på boken :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol