Jeg har har opplevd byttet som positivt. Kjører Bookbites på androidtelefon (Xiaomi A2 - Android 10) og på en gammel iPad. Derimot så må jeg si at min erfaring med eBokBib som androidbruker var langt fra frisksjonsfritt. Appen var notorisk på å hoppe tilbake til start av boka, og når det ikke var mulig å sette bokmerker, samt at den ofte nok ombestemte seg på hvor mange sider det var i boka, kunne det fort bli en frustrerende leseopplevelse.

BookBites har jeg en bedre opplevelse av, og har ikke opplevd særlige utfordringer der i fra. Det er kanskje noe farget av at jeg uten helt å forstå hvordan, er blitt koblet opp mot to distriktsbibliotek og dermed har bortimot ingen kø når jeg skal låne også nyere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand