Jeg registrer er med en viss undring at av 24 personer som har lest boka er det kun 4 menn... Jeg leste boka for over 20 år siden, jeg så filmen med en underskjønn Geena Davies i hovedrollen (en rolle som innkasserte henne en Oscar) og i ettertid så fremstår den som en av mine favorittromaner. En konservativ mann skriver reisedagbøker for den tilfeldige turist som ikke ønsker overraskelser, livredd for å hengi seg til det impulsive og en kontrollfrik som mister kontrollen i møte med en fantastisk impulsiv og sprudlende kvinne. Hvilken fantastisk fantasi for enhver mann og hvilken ironi at ikke flere menn leser dette sjarmtrollet av en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mann med bok... Jeg leste den også første gang på nittitallet og likte den veldig godt. Særlig beskrivelsene av relasjonen mellom søsknene. Og kanskje vi skal anbefalen den til hundeeiere, og folk med isjas?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter