Da er vi nesten i slutten av oktober, noen av månedene har gått raskt i år, mens andre har gått så treigt og sakte som bare overhodet mulig. Planen for denne helgen ser slik ut fikse øyenbryna min i morgen, se på noe tv på kveldstid med besøk og søndag gjør en av mien frivillige jobber som jeg gjør to ganger i måned. Likevel denne helgen skal jeg lese i Elena Ferrante Dei vaksne løgnaktige liv som jeg har begynt på denne uka, ganske bra så langt, spent på resten.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en kjempe god helg. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg var så heldig å få Bare en mor som gåve! Skulle eigentleg i gang med « Gul bok» av Shakar, og har lese litt i den....trur den også er bra, men no vart eg meir frista til,å reise til Barrøy der oppe i nord.
Vêret er heilt optimalt til å vere i godstolen med ei god bok.
Ha ein god søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så kjekt med bok gave. Greit med forskjellig utvalg, håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I går hørte jeg om radioprogrammet Åpen bok. Tenk, det har gått meg hus forbi! Har det eksistert i 2 år eller noe slikt? Fredager kl 11 på P2. I går lyttet jeg meg gjennom to sendinger mens jeg strikket selvfølgelig. Faren med slike programmer er jo at leselisten fylles enda raskere på...
Det jeg leser nå er noveller av Ian McEwan: "Første kjærlighet siste olje" Han skriver veldig bra.
Viestads Roma-middag er interessant og så har jeg begynt på Helle Helle: "Hvis du vil". Hørte de første kapitlene opplest så da måtte jeg jo låne den med meg hjem for å lese videre.
Sitter nå med morrakaffen og hører det regner ute. Blir nok innedag med lesning, mere radio og strikketøyet.
God søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hm interresant program du skriver om. Og kjekt med noveller. Håper du får en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Turgåing fredag, middagsgjester lørdag - og i morgen ingen planer i regnværet som er meldt :) Jeg har akkurat begynt å lese Michael Wolff sin bok Ild og vrede, som handler om Donald Trump. I forbindelse med valget i USA har jeg tenkt å lese denne, samt det jeg kommer over av artikler og program som er å finne på tv/strømmetjenester. Det er planen for neste uke også. Håper alle har en fin helg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Koselige planer. Ja den har faktisk hørt på lydbok, nokså interresant. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligger an til å bli en rolig helg. Nå er tiden for innesysler, og jeg koser meg litt med oppgradering av interiør for tida.

Denne uka har jeg ellers sett NRK-serien Thomas Seltzers UXA - virkelig bra! Veldig greit i forkant av presidentvalget der borte.

Denne helga leser jeg Elizabeth Strout: Hva som helst er mulig. Jeg er veldig glad i Strout, jeg synes hun skriver kjempebra. Lavmælt og fint, men så presist, og med gode observasjoner. Denne er også veldig bra.

Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt å ha litt roligere dagen før det går mot jul. Ja hun skriver godt er enig i det i den ene jeg har lest eller er det to. Håper du har en veldig fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill Revheim