Jeg har ikke kommet så langt ennå, men jeg kjenner på det samme som deg allerede. At jeg er litt usikker på om jeg bryr meg. Jeg hang meg og opp i at denne fikk prisen for beste krim. Det må da være litt å velge i der borte, så dette virker som en overraskende vinner.

Men jeg får også en ganske bestemt følelse av boken, og den liker jeg litt. Det er følelse av de klassiske detektivbøkene, der en fyr sitter på ko toret sitt, en dame kommer inn med et oppdrag, og rommet er mørkt og har persienner. Ingen ting av det stemmer, men det er noe med en ensom ulv som drar rundt i byen og undersøker og etterforsker. Eller en western, det er noe ensomt og klassisk her synes jeg. Skal følge med på om det blir til noe mer håndgripelig underveis :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne Jensen