Det er vanskelig å ikke la seg begeistre for vennegjengen det skrives om i denne boken. Mye av grunnen er kanskje nostalgien man rammes av når man leser om ungdommers oppvekst og adferd i Norge på denne tiden, som kanskje er nok i seg selv til å like boken. Historien er såpass realistisk og underholdene skrevet at man får et godt forhold til hovedpersonene gjennom deres reiser.

Boken starter med en litt lett underholdene stemning, som blir mer melankolsk utover i boken, og leseren får dermed oppleve flere sinnsstemninger underveis.

Jeg likte godt å lese denne boken, og kan gjerne anbefale den, men for min del manglet litt av "page-turner-effekten" for å få full score.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R