Denne helgen begynte med å prate med en venn av mange timer egentlig og jeg har sett litt på NRK på tv. Jeg tenkte gjerne å lese noen sider i Månesøsteren av Lucinda Riley og jeg har ikke rukket å fullføre Mord på Nilen på lydbok, så kan hende jeg kan få hørt den denne helga ferdig.

Hva leser dere helga?

Håper dere har en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Her hos meg blir det siste bok av Dugoni, og lydbøker på bilturen. Satser på at ungene synes Stompa er gøy:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser krim. Det er noe jeg skjelden gjør men så fikk jeg høre om denne og ble nysgjerrig. "Tjenestepiken som forsvant" av Tarquin Hall. Det er mye spenning, mye humor og fremfor alt mye smak av India...står det på forsiden. Vish Puri løser saker i god gammeldags Poirot-stil...står det på baksiden. Perfekt bok for meg akkurat nå!
God helg til dere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mhm kult, jeg leser heller ikke så mye krim egentlig. Men ja kjekt med en god krim bok, savner å finne en virkelig god krim bok egentlig. Liker vel best de gamle klassikere. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen blir det lydbok av Nygårdshaug, og fysisk bok av Archer. Som er en fantastisk forfatter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mhm spennende, håper du får fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk takk, det ble en god helg. Den siste til Archer, er jo som det pleier. Utrolig god:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært borte fra helgetråden noen uker, jeg har vært så travel i det siste, og jeg holdt på i ukevis med Som pesten av Hanne Vibeke Holst. Den var bra den, men jeg synes kanskje ikke slutten holdt helt.

Denne siste uka ble jeg forkjølet, og måtte holde meg hjemme. Da ble det lesing igjen, og jeg har lest Olive igjen, som var en sann fryd. Koste meg skikkelig, og hadde nesten lyst til å starte om igjen med en gang da jeg lukket den.
Etterpå leste jeg Om forlatelse av Margaret Skjelbred, som jeg har hatt liggende en stund. Bra den også, men litt for mange sidesprang, og ble litt rotete.

Nå tror jeg kanskje jeg skal begynne på Byens spor av Lars Saabye Christensen. Jeg har egentlig litt fordommer, for jeg har faktisk aldri likt noe jeg har lest av Christensen. Jeg er sikkert den eneste i landet som ikke liker hans verker. Men denne (også) har nå fått så mye skryt, så jeg synes jeg vil prøve den.

Men ute er det strålende høstvær - så først blir det tyttebærtur!

Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mhm ja noen slutter er jo ikke helt optimale. Bøker som får mye skryt synes jeg ofte er vanskelige å forholde meg til, jeg er ikke alltid enig i den gode kritikken de eventuelt får. Jeg var heller ikke stor fan av Saabye Christensen hadde vel type lest en bok jeg likte av han for noen år siden, så leste jeg både Byens spor og Maskeblomstfamilien som jeg likte kjempe godt, så da vurder jeg faktisk å lese Beatles, men er veldig redd for å bli skuffa. Så ja skjønner godt at du kan være skeptisk til skuffelse og at man ikke alltid er like begeistret for det som får god kritikk .

Håper du får en god bærtur og en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Ray Bradbury sin Fahrenheit 451 i forbindelse med 'Banned book week'. Brannmenn slukker ikke branner, de reiser rundt og brenner ned hus med bøker (og mennesker) i. Den neste boka som ligger framme, er Charlotte Brontê, Jane Eyre. Gleder meg til å ta fatt på den også. Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Klassikere? Er den verdt å lese?

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fahrenheit 451? Den er kort og relativt lettlest. Vet ikke helt hva jeg synes om den ennå, men den tar opp temaer som fortsatt er aktuelle. Fant den på Nasjonalbiblioteket på nett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja var den jeg tenkte på og Brotne sin skal du lese eller?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen