Høsten er fullt i gang, men været er ikke så ille vil jeg si på Vestlandet. Det er bokhøst og masse godiser ut for mange, har dere noen bøker dere ønsker å lese fra denna bok høsten?

Jeg begynte akkurat å høre på Agatha Christie med mord på Nilen på lydbok og jeg leser en lettlest bok perlesøsteren av Lucinda Riley.

Hva leser dere denne helga :)?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det er litt stans i lesingen her også. Jeg holder på med boka Gulldronning, Perledronning av Margaret Skjelbred, og leser litt i ny og ne. I tillegg har jeg såvidt begynt på Der krepsene synger, av Delia Owens. Den har fått mange gode omtaler. Høsten har definitivt kommet, og jeg liker det ikke. Allikevel, vi har vært heldige så langt, her i Fredrikstad: masse sol, og høye temperaturer (18-20 grader). Det er ikke så verst i siste halvdel av september. Ønsker alle en fin helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gulldronning har jeg hørt mye godt om, er den god? Mhm ja det er jo veldig greie temperatur, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :) Gulldronning er lettlest, men samtidig en tenkende bok, så jeg bruker litt tid på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga leser jeg ferdig «Å forlate en katt», et essay av Haruki Murakami der han forteller om faren sin. Fort ferdig med sine 61 sider som inkl etterord og mange fine illustrasjoner. Ellers har jeg kommet nesten halvveis i «Elverum 1940» av Vegard Sæther. Jeg bor selv i Elverum og interesserer meg for ww2, derfor er det spennende å lese historiske hendelser som skjedde i egen by. Var på et interessant bokbad med Sæther og fikk kjøpt boka signert. Kan hende at det også blir et kapittel eller to videre i «En japansk vår» av Ine Strøm. Spennende å lese om et land jeg drømmer om å reise til. God bok og helg til dere andre!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mhm, kult å lese essay. Spennende å lese hvor man selv bor. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk litt lesesperre for et par uker siden. Lot la være noen dager, og det hjalp! Har lest halvveis i boka om det Hvite Hus (Ole O Moen), og et par nye stemmer - for meg, vel å merke. Eirik Ingebrigtsen har skrevet en roman fra Bosnia, til terningkast 5 fra meg! Boka heter Kvit bok, mørk vinter. Anbefales! Så gikk jeg løs på boka Gildra av Hilde Susan Jægtnes, og da er vi på Island. Over halvveis der også. Og gleder meg til resten :-)

Denne helga blir det å kjøre flyttelass fra Vestby i Akershus til Odda igjen. Gjorde det samme for to uker siden, så det blir altså 72 mil for andre gang. Lesing? Nja, lese skilt :-)

Kos dere med alt lesestoff dere kommer over den neste uka, folkens :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så kjedelig med lesesperre, kjenner til den selv i det siste også. Men det har løsna litt opp nå. Gøy med anbefalinger, tusen takk :). Hehe lese skilt ja god tur :)

Håper du har en fin helg og tur :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa