Dette er historien om en liten jente på 8 år som får livet snudd på hodet da moren velger å bli et Jehovas Vitne. Moren er veldig fokusert på Harmageddon som skal skal skje i 1976, og hvor alle medlemmer av sekten vil leve et evig liv videre i Paradis som er et slags Edens hage. I denne boka får vi et innblikk av hvordan det er å leve i denne sekten, hva de tror på, hva som skjer om noen melder seg ut og hvordan familier kan splittes.

Jeg liker boka, fortellerstilen og språket veldig godt. Historien er spesiell, lettlest og engasjerende. Jeg anbefaler gjerne boka videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.