Spennende og veldig anderledes bøker dette. Den første, Tvillingenes dagbok, er i seg selv en fulltreffer skrevet på en måte som likner på lite annet, kanskje Franz Kafka er det nærmeste? Den andre boka, Beviset, treffer ikke like hardt og er kanskje ikke like unik? Her er jeg litt inne på tanken at dette er mer som en transportetappe. Mot slutten skjer imidlertid ting som løfter også denne boka opp ved at man blir ganske så forbauset. Forbauselsen er ikke mindre i tredje roman, Den tredje løgnen. Her innser man umiddelbart at de to første bøkene må revurderes angående innholdet. Eller må man det? Kanskje bare bok 1? Eller bare bok 2? Eller? Men så er da også tittelen Den tredje løgnen. Som helhet er trilogien et mesterverk.
Alle de tre bøkene er korte og lettleste, så for de som er opptatt av å få opp antall leste bøker, egner de seg godt :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S