Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg fikk ikke Fluenes herre-assosiasjoner, men følger ellers dine vurderinger helt ut. Likte boka svært godt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt dette om parrelasjonen og "er han god nok eller ikke", syns du ikke det ble litt mye? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det korte svaret på det er vel "nei"!

Som nevnt syntes jeg boka alt i alt var veldig god. En god beskrivelse (men ikke helt troverdig, men det er nok heller ikke meininga) om hva som kan skje i et samfunn der det oppstår ei stor krise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at det ikke er noen direkte parallell til Fluenes herre. Assosiasjonen går mer på at også den er en dystopi og på hva som kan skje med barn og unge som blir overlatt til seg selv.

Og samme her - likte den veldig godt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror jeg syntes alt ble behandlet litt overfladisk. Så mange ideer skulle med. Men det var nok for å gi et bilde av et helt samfunn i krise. Og så var det endel drama i personlige relasjoner som jeg syntes var kjedelig. Men jeg merker jo at jeg kan tenke mye på og snakke mye om innholdet i boka, selv om leseopplevelsen ikke var god.

Jeg ser goldingparallellene. Det jeg elsker med den er at den går så dypt inn i én idé.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, hvordan ulike mennesker takler situasjonen er godt beskrevet. Mennesker er tilpassningsdyktige. Den nye normalen - det er bare å stå på og finne løsninger. At flere totalt mister sitt moraske kompass i en slik ekstremsituasjon, er spennende og urovekkende lesning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R