Gode spørsmål synes jeg. Er Conrad i første rekke en underholdningsforfatter - slik jeg leste ham da jeg var atskillig yngre - eller har fortellingene hans et videre budskap? Det er vel fare for at Mørkets hjerte er en god fortelling som er overfortolket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det kan jo hende temaet var mer revolusjonerende den gang boken ble gitt ut enn det er i dag, og at det er derfor boken har fått status som klassiker. Jeg forventet mye ut i fra den vakre tittelen, og ble ganske skuffet.. eller kanskje heller forundret over at det var så lite innhold. Nå skal det sies at jeg hørte den på norsk, og det var lydbok, kan jo hende originalen er bedre språkmessig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen