Hei.

Da glemte jeg helt ut fredagsinnlegget. Vi har fått kattunge i hus så det er mye liv og røre her i dette huset igjen eller leilighet bedre sagt.

Jeg har allerede i forrige uke startet på Hjertes usynlige stormer av John Boyne og fortsatt litt i denne uka. Det er tjukk murstein bok, så denne kommer til å ta tid, men siden boka har fått god kritikk må jeg nesten lese den. Jeg har også begynt å lytte til the perfect wife av JP Delaney på lydbok som jeg liker ganske godt så langt, en thriller, som er veldig spennende saker.

Ser også at været er fint så gjerne det blir litt turgåing og diverse.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Hei, til deg også!
I min del av landet har vêret vore svært så variabelt, så litt tid til lesing har det blitt.
I går fullførte eg Det var engang en elv av Diane Setterfield - ei bok eg fekk i gåve, og som viste seg å vere betre enn eg hadde frykta. Den var både lettlesen og spennande, og kunne også få fram eit smil i ny og ne.
(PS...elva var svært sentral på mange vis...kunne nesten minne om besjeling til tider..)

I dag tok eg fram ei som har venta på tur ei god stund, nemlig Den svovelgule himmelen av Kjell Westö. Har lese berre nokre få sider, men trur det kan bli ei positiv oppleving. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så utrolig kjekt med bok gaver :D og kjekt å få noe en likte da. Håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stas med kattunge! Jeg tilbringer mye tid sittende i ro med baby for tiden, og var spent på om jeg kom til å få lese noe som helst det kommende året. Men heldigvis er hun lese-vennlig baby, så jeg har lest en del amerikansk chick-lit i det siste (Det må til om sommeren!). Kjenner at jeg begynner å bli metta på det nå. I kveld skal jeg starte på Kammerpiken av Cecilie Enger. Gleder meg skikkelig til å drømme meg bort til 1920-tallet, og håper på kongelige intriger!

God helg, alle sammen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Greit med en baby som er lesevennlig. Ja en kan bli lett mett på chick- litteratur om en lese det for mye og det blir mye av det samme i disse bøkene. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommerferie med nedskalert bruk av PC! Ferie i sør-Norge som vanlig, har det helt fint med det. Ingen sterke ønsker om syden! Lesing har det blitt også. Gjorde unna Dødeland av William Shaw, ei god krimbok. Shaw skriver veldig godt, og Salt Lane gikk tidligere rett inn på favorittlista på våren.

Har lest nøye boka Angelica, som omhandler "13-åringen som døde i ei hytte på Beitostølen". Jon Gangdal har atter en gang satt seg forbilledlig inn sakens kjerne, og stiller ubehagelige spørsmål om alle leddene som skal beskytte barna.

Nå ei bok skrevet av Easterine Kire, en indisk forfatter bosatt i Tromsø. Den heter Mens Elva Sover, som jeg fant hos Norli i Bergen forrige helg. Den handler om en ensom jeger som begir seg ut på en farlig reise. God start!

På mandag er det slutt på feriemoroa. Ønsker dere alle ei god helg og det samme for uka i vente :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Mhm spennende.Håper du har en god ferie og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Kapteins Vom' Jul 1987, det er virkelig morsomt.

God helg alle sammen, og god helg til neste helg også.

Kyss og klem.

Kyss kyss og klem klem

Og kyss og klem og kyss og god helg.

Og ha en god helg, håper du sover godt om natten,
og kyss og klem og ekstra klem etter dét igjen, klem, klem, klem

PS. kyss, klem, klem, klem, klem å å kyss å å å å klem klemm. Hvor koselig. Åh......!!

PPS: Og god helg

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ikke så avansert ironi da du.. om man får oppmoe !?

Risikerer å avsløre hvem som skjønner fremrykte itterære lirkemidler

Tenkeren TungFu forsøkte å mot-ironisere i den stillingen,
og fikk hjertekorrosjon i ytre vrangkammer
 

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldri hørt, men kjekt med noe morsomt. Håper du får en god helg ja :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så koselig med kattunge! Mye å passe på da ja...
Jeg startet på "Powwow" forrige søndag og ble ferdig i går. Likte den men forfatteren ville så alt for mye så det var til tider litt komplisert å henge med...
Skal starte på "Revolutionary Road" av Richard Yates...det blir juli/1960-tallet på bibbens leseutfordring...litt sen i avtrekkeren der!
God lesehelg i vekslende vær til dere bokentusiaster!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ja veldig koselig med katteunge ja :). Ja revolutionary Road har jeg i hvert fall sett filmen til usikker om jeg har lest, den tror ikke det i hvert fall.

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for du er så sporty

Nei skal ikke avlutte med kos og klem haha

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette skal i følge værmeldingen bli en nydelig helg, forhåpentlig blir august nå en bedre måned værmessig enn hva juli har vært. Jeg leste et sted at dette har vært den kaldeste juli måned på 50 år. Og lokalavisa vår skriver i dag at vi i Trøndelag kun har hatt to dager uten regn i juli. Så det hadde vært fint med noen gode dager i august nå før høsten setter inn.

Jeg har ingen store planer for helga. Skal pusle litt i hagen, og ellers kose meg og nyte været og lese i sola. Deilig med sånne rolige helger innimellom også.

I uka som har gått har jeg fått lest Noe tapt og noe vunnet, Tara Westovers historie om sin oppvekst. Nesten for utrolig til å være sann, og en meget lesverdig bok.

Og nå er jeg midtveis i Przewalskis hest av Maja Lunde. Lunde tegner jo opp et svært dystert framtidsbilde, men boka er veldig interessant og veldig bra. Boka er tykk, så den har stått i ventehylla en god stund, men sidene bare flyr avgårde.

På øret hører jeg innimellom på Krigernes fred av Lasse Gallefoss. Krim fra etterkigstiden. Helt grei underholdning.

Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Mhm, ja her på Vestlandet har nesten bare regnet hele juli, synes det var ganske fælt vær. Håper også på litt sommer for både Trøndelag og Vestlandet slik at høsten ikke kommer for brått. Ja Maja Lunde sin siste bok har jeg lest, synes den var bedre enn blå og likte den.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertets usynlige stormer har jeg lest også, og likte den veldig godt – ga den en sterk femmer på terningen :-)

Ble ferdig med lydbokutgaven av Upton Sinclairs Oil fra 1927 i går – romanen Paul Thomas Andersons film There Will Be Blood med Daniel Day-Lewis i hovedrollen er løselig basert på.

På øret nå har jeg begynt på en roman jeg er skikkelig spent på, nemlig Shuggie Bain av Douglas Stuart. Forfatteren er skotsk og bor i New York.
Den handler om den unge, ensomme gutten Hugh "Shuggie" Bain, som vokser opp i 1980-årenes Glasgow med stor arbeidsløs under Thatcher, en barndom preget av fattigdom, sosialboliger, fyll og narkomisbruk. Har ikke kommet så langt i den ennå, men den virker lovende.

Ellers fortsetter jeg prosjektet med å friske opp italiensken, og har startet på den første boka i Napolikvartetten til Elena Ferrante, L'amica geniale. Har leste alle på engelsk tidligere, så vet at denne er bra!

Er også ferdig med e-bokutgaven av romanen All We Shall Know av den irske forfatteren Donal Ryan. Ikke like god som de tre tidligere romanene hans, men verdt en svak femmer på terningen. Er spent på novellesamlingen hans, A slanting of the Sun, så den skal snart leses, og gleder meg til han kommer med ny roman Strange Flowers i slutten av august.

Riktig god helt til alle!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Gøy å høre at boka fant i smak hos deg også. Mye spennende du leser om dagen. Wow oppfriske italiaensk ja, skulle gjerne lært meg det språket litt bedre, kan litt basis, men ikke godt nok, dessverre.

Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit AamdalMereteSteinar JøsokJane Foss HaugenKikkan HaugenCamilla RødjeMagnus FinnsetSynnøve H HoelHarald Khenrik erfjordTanteMamieGroKaroline in WonderBjarne AashaugGladleserTrygve JakobsenmartinekhAnneWangBjørg L.Anne Berit GrønbechSilje HvalstadTonesen81Erika NStine SevilhaugTine SundalIngrid Urdal StølemgeNinaandreas h. o.svarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTor