Lucinda Riley vil nok bli stående som en stor forfatter innen sin sjanger. Jeg har de lest de fleste bøkene, inkludert alle i serien som så langt er ute om de sju søstrene. Å holde produktiviteten så høyt med såpass varierte historier, er imponerende. Nå jeg nå er godt inne i andre del av Orkideens hemmelighet, er jeg viss på at dette er forfatterens sterkeste roman.

Tittelen er vel det svakeste ved boka, men det plager neppe den som velger å lese. Romanen er lang og solid. Jeg liker karakterene. De holder, de lever og dør og jeg lever med dem. Handlingen river og sliter i hode og hjerte, gang på gang. Og selv om oppskriften Riley følger i mange av sine romaner nok er av kjent slag, er dette en pageturner - trolig for flere enn dem som vil innrømme det.

Riley bygger opp det ene tablået etter det andre, og det umulige i situasjonen gir en sterk trang til å finne ut hvordan alt skal ende.

Jeg vet det ikke ennå, med hensyn til slutten. Det er umulig å forstå hvordan det skal ende.
Les denne, om du trenger et fyldig litterært selskap med kompliserte livshistorier. Både skrevet, oversatt - og lest - på beste vis. Jeg kan nesten ikke mene annet. Den perfekte lydbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaGladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholt