Lucinda Riley vil nok bli stående som en stor forfatter innen sin sjanger. Jeg har de lest de fleste bøkene, inkludert alle i serien som så langt er ute om de sju søstrene. Å holde produktiviteten så høyt med såpass varierte historier, er imponerende. Nå jeg nå er godt inne i andre del av Orkideens hemmelighet, er jeg viss på at dette er forfatterens sterkeste roman.

Tittelen er vel det svakeste ved boka, men det plager neppe den som velger å lese. Romanen er lang og solid. Jeg liker karakterene. De holder, de lever og dør og jeg lever med dem. Handlingen river og sliter i hode og hjerte, gang på gang. Og selv om oppskriften Riley følger i mange av sine romaner nok er av kjent slag, er dette en pageturner - trolig for flere enn dem som vil innrømme det.

Riley bygger opp det ene tablået etter det andre, og det umulige i situasjonen gir en sterk trang til å finne ut hvordan alt skal ende.

Jeg vet det ikke ennå, med hensyn til slutten. Det er umulig å forstå hvordan det skal ende.
Les denne, om du trenger et fyldig litterært selskap med kompliserte livshistorier. Både skrevet, oversatt - og lest - på beste vis. Jeg kan nesten ikke mene annet. Den perfekte lydbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kKarin BergbeaverkriekOmpabopIngunn SStine SevilhaugRoger MartinsenTine SundalkriraStjernekastTonje-Elisabeth StørkersenTone DahleKjersti SLailaLeseberta_23TheaEirin EftevandHegeElin SkjerengNabodama