Fellesferier for flere er i gang, er du på ferie eller skal på ferie?Blir norsk sommer eller utenlandssommer. Her er ingen ferie og ingen tur heller blir bare hjemme i Norge.

Jeg skal lese videre i Odel av Anne Karin Elstad og hører videre på lydbok sense and sensibility av Jane Austen.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en god helg og håper på bedre sommervær:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Nå har jeg gått ut i ferie 😊 Deilig 😊

Og denne helga koser jeg meg med Min søster er seriemorder av Oyinkan Braithwaite. Denne måneden er det Afrika som gjelder på min litterære-rundreise-utfordring og da passet det bra å lese denne. Den er virkelig en fornøyelse! Alvorlige greier; mord, søskensjalusi og en voldelig far er i bildet. Men likevel en utrolig fornøyelig historie, og veldig bra. Anbefales!

Ferien skal tilbringes i hjemlige trakter. Fjellturer, hvis været blir greit, kjøpte nytt telt i går. Strandturer håper jeg på. Og jeg har planer om et prosjekt i hagen. Uansett deilig å ta av seg klokka og ta dagene som de kommer 😊

God helg alle 😊

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig da, håper du får en fin ferie :). Ja den er spennende, synes jeg, likte den ganske godt.

Håper du har fin helg og ferie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter ei lang periode der bøkene har fått leve sitt eget liv, gjekk eg og kjøpte ei krimbok- nesten gratis: Kistemakeren av Frode Granhus. Spennande frå Lofoten som eg har vore så heldig å besøke for nokre år sidan.
Fekk også ein dose spenning då eg i går fullførte Der krepsene synger av Delia Owens.

Så no er eg i farta og har leita fram nok ei bok som halvlesen: Alt jeg ikke sa av Celeste Ng. Håper det også skal gi ei positiv oppleving.

Treng iallfall noko som kan gi dagane innhald, sidan sommaren ser ut til å ha tatt ferie her i vest. Regnet høljar ned ute.

Håper både du og alle andre får ei god helg! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har Der krepsene synger liggende klar til lesing. Likte du boka?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, likte den faktisk betre enn eg hadde forventa....;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det lover godt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja interresant formulering med at bøkene fikk leve sitt eget liv, originalt må jeg si :). Herlig å kjøpe seg en bok som en kan lese. Jeg skal faktisk også lese alt jeg ikke sa på Gilmore Girls Marathon challange jeg er med i, spent på denne boka.

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir norsk sommer dette året :) Akkurat nå er jeg fordypet i ukas 2. bok av Stefan Ahnhem, Motiv x. Det er fordi Atten grader minus var så spennende at jeg slukte den på to dager, og så måtte jeg bare fortsette på neste bok. Ellers, så leser jeg videre i Dracula og i Historien om fru Berg. Riktig god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mhm spennende, ønsker deg en god norsk sommer og en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h