Jeg har ikke ferie enda, skal jobbe ei uke til. Men SÅ - blir det :-)

Ei venninne kom med Dukken av Yrsa Sigurdardottir. Denne var bra, sa hun. Jeg ser boka har fått blandede kritikker, men Yrsa er en av mine favorittforfattere, så jeg må bare lese denne også. Har kommet ca til side 150, og jeg synes nå foreløpig det er bra. Underholdende, avslappende krim :-)

I tillegg leser jeg småsnutter i Aasmund O Vinjes Ferdaminni. Den er veldig gammeldags. Og ganske tungt språk, så lesingen går sakte. Ikke en bok jeg sluker, akkurat. Men litt morsomt likevel, å lese om den tida der som er skrevet i samtiden, og ikke av en historiker.

Nå blir det først av alt en liten fjelltur - skal klatre opp på en liten lokal topp sammen med ei venninne. Så skal sola komme i ettermiddag, og da blir det bok og vin :-)

God helg alle :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Spennende med favorittforfattere, ja noen får i blant noe blanda kritikkerer. Håper du får en fin tur og god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine