Da var vi i slutten av juni. Noe av dette året har gått fort føler jeg, mens andre ting har gått så utrolig seint og vært litt kjipt rett og slett .

Men ja endelig helg igjen jeg skal høre ferdig 1984 av George Orwell og lese videre i Døtre i en ny tid av Carmen Korn. Jeg liker begge veldig godt og synes det er kjekt å lese ganske varierende for øyeblikket. Siden sommer været her tar slutt for et øyeblikk håper jeg bare, så skal jeg lese litt ute i dag og i morgen som blir de siste dagene som er mulighet her i Stavanger.

Hva leser du denne helga?

Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, enda en deilig sommerhelg står for døren, før det nå melder kjøligere vær og litt nedbør til mandag. Jeg elsker sola og varmen, men det skal bli godt for alt som vokser og gror å få litt vann. Plena hos oss er helt svidd nå, den består nå nesten mer av høy enn gress, og vanningsforbud har vi hatt nå i over ei uke. Så regn må til!

Jeg har lest ferdig MaddAddam nå i kveld, og den var også meget god. Men det er mange mennesker og mange tankerekker å følge. Noen av dem litt ubehagelige også, med en del ikke helt usannsynlige hint til hvordan livet på jorda kan utvikle seg. Så akkurat nå kjenner jeg meg litt tankefull, og trenger å fordøye litt.

Så neste bok ut må være litt lettere stoff. Jeg har Kvinnen i lugar 10 liggende fra et boksalg en gang, jeg tror jeg vil ta med den på stranda i morgen.

Og så har jeg skaffet meg en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge: selveste Aasmund Olavsson Vinjes Ferdaminne. I år skal jo sommerferien tilbringes her hjemme, med noen kjøreturer litt rundt omkring. Så aldri har det vel passet bedre å starte med denne enn i år. Jeg vil begynne å bla litt i den allerede i kveld, og ser for meg å lese noen snutter nå og da.

Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er herlig med sommer, men selvsagt er det greit at regnet også kommer slik at det ikke blir for varmt. Ja har lest både en og to i den trilogien som Atwood har skrevet, ja det er svært oppsiktvekkende det hun skriver i de to første, får håper at verden heller går til å være et bedre sted enn dårligere, men hvis teknologien får overstyrer blir skummelt. Håper at etikken kan være et verktøy som brukes fremover i tiden.

Mhm kjekt med andre bøker også som lenge har lyst å lese.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Puhh! Ja, det er varmt - og det har vi fortjent etter den nedbørsrike vinteren - ja, og koronaen. Blir det mer lesing av sånt? Det blir kort sagt en drøy time etter jobb om dagen, fortsatt Et Spørsmål Om Skyld av Ane Hem. Jeg skrøt av boka sist og gjør det samme nå: Det er så mye undring og klokskap rundt ulike rettssaker som Hem har vært avistegner i. Hun er ikke fornøyd med hvordan viktige detaljer mangler undersøkende blikk før domsavsigelser blir tatt - trenger en å oppdatere 100 år gamle diagnoser? Spørsmålene er mange underveis!

Men nå skal det bli våtere. Kanskje blir det mer lesing da? Ha ei strålende helg og uke, om dere er hjemme eller har reist på innenlandsferie :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja det tenker jeg også. Alltid bedre en ingenting med litt lesning enn ingenting , håper du får en fin helg og uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl