Ah, så deilige sommerdager vi har :-)
Etter denne kalde og trasige våren nyter jeg hver dag nå. Jeg har ikke ferie riktig enda, men livet er likevel deilig. Vi har malt huset, jeg stuller litt i hagen, tar treningsturer i shorts og singlett, og uten lue og votter! Vakre, og altfor sene, kvelder. Sykle ned til sjøen med ei venninne og ei flaske vin, sitte i hagen ved bålpanna med venner, ligge i hengekøya og lese, lese, lese.. Livet smiler!

Jeg holder på med prosjekt "Lese-ferdig-de-seriene-jeg-ikke-er-ferdig-med-før-jeg-begynner-på-en-ny".
Så forrige uke leste jeg En trofast hustru som er bok 2 i trilogien om den gamle advokaten Filth. Denne var bedre enn den første, synes jeg, så etterpå måtte jeg lese førsteboka omigjen, fordi det var mye i den jeg forsto bedre etter at jeg hadde lest den andre.

Nå denne helga holder jeg på med Flommens år av Margaret Atwood. Leste Oryx og Crake ifjor, og likte den veldig godt. Denne er også god. Nå til etterpå har jeg MaddAddam liggende klar. Atwood er genial altså!

Jeg har ikke lest hverken mer eller mindre i år enn andre år. Heller litt mindre kanskje. Men så har jeg heller ikke vært særlig berørt av Covid-19, ikke jobbmessig ihvertfall. Har fått gå på jobb som vanlig, og ikke hatt noen barn å være hjemme med.

Men jeg har lest mye bra i år. Om jeg skal trekke fram noen av de beste, så velger jeg:
Terapeuten av Helene Flood - den var uvanlig og overraskende
Størst av alt av Malin Persson - også uvanlig, veldig bra
En trofast hustru av Jane Gardam - veldig interessant om livet i de gamle britiske koloniene
Full spredning av Nina Lykke - kjempemorsom og god.
Hm. Bare kvinnelige forfattere faktisk. Jeg ser nå at jeg har lest veldig mange bøker skrevet av kvinner i år. Jeg må kanskje lese flere bøker skrevet av menn neste halvår..

God sommerhelg til dere alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Interresant det du skriver om her. Atwood er genial helt enig.

Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaMonica CarlsenAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H HelsethOddvarG