Denne helgen har vi virkelig fått flott på Vestlandet, solen skinner og kommer litt skyer i blant da.
Jeg skal denne helga hører på My Dark Vanessa av Kate Elizabeth Russell og jeg begynte så vidt i går på Skyggesøsteren av Lucinda Riley som er bare kose roman i forhold til lydboka. Den er tung, men godt skrevet for all del.

Hva leser dere dere?

Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg leser demensbrems av Andreas Engvig for jeg har kommet i den alderen hvor jeg har begynt å tenke på denne problemstillingen og om det virkelig er noe man kan gjøre. Boka er ny i år.
Ellers leser jeg J.D.Salinger: redderen i rugen ( the catcher in the rye) som bibliotekutfordringen denne måned, lese noe fra 1950-årene. Liker den veldig godt, så langt (s.65 av 240) ligger den an til å bli favoritt.
Denne helgen har det vært bælvarmt og det blir visstnok ennå varmere i morgen.
God lesestund til dere her på siden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Koselig, håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her i Fredrikstad er det skikkelig sommervær nå, og det ser ut til at det skal vare en stund. Herlig!

Jeg har akkurat lest ut Sally Rooney, Normal People. En fornøyelig bok. Nå gleder jeg meg til å se serien på tv. Nå har jeg tenkt å begynne på Bram Stokers Dracula og Anne fra Bjørkely av Lucy M. Montgomery. To vidt forskjellige bøker, virkelig. Jeg skulle egentlig ha lest Dracula i mars, fordi jeg skulle reise til Romania og besøke Draculas slott i april. Det gikk dessverre ikke i år. Men, boka vil jeg lese nå. Anne fra Bjørkely er jo betegnet som en klassiker, og jeg har ikke lest den tidligere, så jeg gleder meg til å lese den og.

Håper alle bokelskere finner en liten lomme/luke i helgens planer til å kose dere med en bok dere har lyst å lese!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Koselig med sommervær :). Koselig med å lese en god bok en kan se tvserie av etterpå. Jeg har faktisk heller ikke lest Anne fra Bjørkely har derimot sett to episoder på netflix av første sesong, men så aldri videre. Kanskje jeg også skal lese denne? Mange skryter jo mye av den :)

Håper du får en fin helg med bok/bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å jada, det steiker god fra sola i Odda også! Siden jeg jobber i interiør- og eksteriørbransjen, har jeg fullt kjør på jobb. Trøtt i trynet, trøtt i skallen, når arbeidsdagen er over. Men en manner seg opp til å lese også, for denne uka har jeg lest meg gjennom Maria Navarro Skaranger sin Alle Utlendinger Har Lukka Gardiner. Ei herlig bok! Måten Skaranger snakkeskriver på fra miljøet i Groruddalen, er eksemplarisk - nærmer seg kebabnorsk, som har blitt et "kjent" begrep. En junisolklar 5`er.

Nå har jeg igjen endret kategori. Ane Hem har gjennom årene opparbeidet seg et solid renommè som bl.a avistegner/illustratør i Aftenposten. Og boka Et Spørsmål Om Skyld handler om hennes liv som avistegner i rettssalene. Hun kan definitivt skrive også, for de første 41 sidene jeg leste i kveld fredag er skrevet på beste måte. Gleder meg til fortsettelsen!

Gleder meg til mer sol også, og det er hilsen en som klarer seg fint uten altfor mye varme. Men så blødt det har vært i vinter og vår - med koronaen på toppen - så har vi pinadø fortjent hvert et glimt av sol :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hehe, ja synes og denne boka var ganske bra. :) Skal faktisk se filmen etter hvert, veldig spent på denne. :). Kjekt med noen bøker.

Håper du får en fin helg uansett, varme :) god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har We Were The Lucky Ones av Georgia Hunter liggende klar. Har litt forhåpninger til den! My Dark Vanessa har jeg skikkelig lyst til å lese. Den høres ut som ganske kraftig kost, ja. Og politisk ukorrekt, ikke minst! Spennende. Hører gjerne fra deg om hva du synes!

Ha en super helg, du også. Og alle dere andre. :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Mhm interresant, aldri hørt om den boka. Mhm har ikke kommet den til delen om den er politisk ukorrekt egentlig. Men ja kan gjerne fortelle hva jeg synes om den etter hvert til deg helt sikkert :). Ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaMonica CarlsenAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H HelsethOddvarG