Mulig jeg husker feil, men jeg trodde vi var blitt enige om ha litt tid (en uke?) mellom hver "runde" i lesesirkelen. Vi vil jo gjerne lese andre bøker også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det blir i grunnen tre uker mellom hver felleslesing, selv om trådene noen ganger blir laget litt "på forskudd".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt i orden for min del :)
Men viss vi bruker en uke på å komme med forslag, en uke på å stemme fram et av forslagene og så en uke på å skaffe boken, så går det jo gjerne 3 uker før neste leseperiode starter opp, så for min del er det ok å starte med nye forslag allerede nå. Det synes jeg er spennende, men for all del. Viss det er et ønske å ha lengre tid mellom leseperiodene, så er det OK for min del.
Jeg har store bunker på hva-jeg-skal-lese-listen min :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Frode Øglænd  MalminMartinenkjell kMarit HåverstadritaolineKristinBjørg Marit TinholtJulie StensethKaren RamsvikelmeTone SundlandLeseberta_23Harald KBjørn SturødThomas KihlmanKjerstiGodemineLibraritas vKay NilsensveinSolEli HagelundBeate KristinsiljehusmorAjiniakraAnne-Stine Ruud HusevågCaroline Ekornes JohannessenPer HellemSimen "Boktimmy" IngemundsenGro Anita MyrvangIdaDolly DuckBenedicte Sønsteby AndreassenAnne Berit GrønbechSigrid Blytt TøsdalBjørn BakkenSiljeMartin AasbrennErlend Haugen  VikhagenHeidi BB